Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Donát

Kalandozók
  • Hozzászólások száma

    33
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Donát's Achievements

Kalandozó

Kalandozó (6/16)

  1. Üdv! Szerintem víznél sincs visszaverpdés, mert ha fogsz 1 vödör vizet, azt ráöntöd a falra(úgy hogy kb merőlegesen érkezzen rá) akkor az nem pattan vissza róla.
  2. Üdv! Olyan kérdésem lenne, h van-e olyan hogy harc dühből? PL: egyik karakter családját 1-2 hete ölték meg, és valaki beszól neki a családjával kapcsolatba. Azért nem gyűlöli azt az embert aki beszólt neki, csak felkapta a vizet. Ha nincs olyan h harc dühből, tudnátok valami értélváltozásokat javasolni?
  3. Azért van ahol az érkezésésrt is fiztni kell: térkapu árak.bmp
  4. Donát

    Melyik a kedvenc kasztod?

    Most ahogy ezt elolvastam, olyan gonosz ötlet jutott eszembe hogy az hihetetlen. A kardművészünk apja 1 Gho-ragg (gonosz kacaj) és ha rosszul dönt azzá változik(rejtélyes körülmények között meghal pár ember, felbérelik a JKkat, de igazából a kardművész változik át éjszaka, és ő öli meg őket), és elemészti, így sajnos adnom kell neki 1 új karakterlapot. De ha jól dönt, a mestere segít megtanítani neki a Gho-ragg 'lélek' irányítását. Szóval nagyon köszönöm a választ
  5. Donát

    Melyik a kedvenc kasztod?

    Üdv! Nem biztos hogy ebben a részben kéne feltennem ezt a kérdést, de nem találtam alkalmasabbat.Kardművész JK-mnak álmában pár próbát kell kiállnia, esetleg tudtok segíteni milyen próbák legyenek ezek?
  6. Donát

    Mágiahasználók Témája

    Akkor ily módon akár Darton hívő is lehet, mivel megveti a necro mágiát és azt daron sem csípi annyira.
  7. Donát

    Mágiahasználók Témája

    Üdv! Szerintetek egy BM lehet jó? mármint nem úgy jó hogy mindenkinek segít meg meggyógyít mindenkit. PL nem használ nekro mágiát, mert megveti, meg ilyesmikre gondolok.
  8. Donát

    Humor

    JK1 meglát 1 csapást: erre kell mennünk. odaérnek 1 éplethez JK2:Honnan tudtad hogy erre kell jönnünk? JK1:Erre vezetett a csapás. JK2:Ja, jó nagy csapás vezetett ide minket.
  9. Szerzik 1 BMtől akit megölnek. vagyis már nem BM, mostmár lesath, de még életében megírta a könyveket amibe minden tudását bele fogalmazta, hátha talál 1 alkalmas tanítványt aki folytathatja sötét praktikáit. De hamarabb találták meg a kalandozók mint hogy erre sor került volna. Akkor ha tegyük fel az összes BM mágia benne volt akkor azért a 1000 arany nem sok, ugye?
  10. Üdv! Olyan kérdésem lenne hogy BM mágiát tartalmazó könyvek, tekrcsek szerintetek mennyit érnek? Mert régen a könyvek árát inkább falvakban mérték, ezért gondolom valami hatalmas összegeket kérhetnek értük.
  11. Lehet hogy én emlékszem rosszul, de szerintem a kyr vallás nem monoteista vallás, mert ha jól emlékszem Tharr, Sorgon és még valami M-es isten(nő) is van benne. Am szerintem teljes mértékben jó ha arel hívő a tolvaj.
  12. Én valami hasonló tőrt szívesen látnék, esetleg mivel tolvaj álcázni akarja. Most hirtelen az jutott eszembe hogy sétabot a tok, és úgy van kialakítva hogy ne keltsen feltűnést. Vagy szimplán valami agyondíszített tőrt csináltat, esetleg talál 1 kiszakadt elfet, aki kicsit ért a fajának a kovácsmesterségéhez, és elf motívumokat csinál rá.
  13. Igaz. Jól emlékszem hogy az elf íj uscayhafából készül? Nem vagyok benne biztos
  14. Üdv! Köszönöm a válaszokat. Pontosan tudom mire indulnak be a játékosaim, a kicsit gondolkozós, nyomozós kalandra, de attól hogy mondjuk aki az elfet játsza ki annak érdekes a Napisten hite, az elf nm fog foglalkozni vele.
  15. Üdv! A vérgát papi varázslatról kérdeznék: Az adott fajba tartozó lény nem léphet át a körön. Úgy gondolom a vére miatt, tehát ha vérgyüjtéssel 'kiszedik' az összes vérét, akkor át bítják dobni? mivel csak a lényre vonatkozik, mondjuk 1 tőrt ki lehet rajta dobni, de mi van, ha az adott fajba tartozó lény vére van a tőrön? Másik kérdés, vagy inkább kérés: Mesélésemben a JK-knak 'A'-ból kell eljutniuk 'C'-be, de én azt szeretném hogy előtte elmenjeken 'B'-be. Azt találtam ki hogy a koma aki elküldi őket(szónok, a főnöke utasítására kell elküldenie az összes embert aki a faluban van) C-be, még el kell mennie B-be(nem kell velük menniük, mert csak az a lényeg hogy ott legyenek C-ben). És hogy a komával alarjanak menni, érdekes sztorikat mesél nekik, hátha ezért velük mennek. Olyan M.A.G.U.S sztorikat tudnátok mondani amit érdekesnek találhat 1 karakter(elf íjász, félelf varázsló-harcos, törpe harcos, erigow herceg várományosa, ja és a Dwyll-Unióban vannak)? Ez lehet történelmi esemény, vallással kapcsolatos sztori is. Előre is köszönöm
×
×
  • Új...