Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...
 • Feenhar


  MagyarGergely
  • Szerző: ismeretlen Forrás: Atlantisz

  Kalandozók véleménye

  Recommended Comments

  Tipikusan egyike azoknak a fajoknak, amelyek, bár Ynev legérdekesebb teremtményei közé tartoznak, az embertől túlságosan eltérő külsejük, illetve játéktechnikai szempontból túlságosan erős különleges képességeiknél fogva csak nehezen vagy sehogy sem illeszthetők be a JK-nak alkalmas fajok közé. Egyebekben: a Szépség képességet és annak módosítóját esetükben értelmetlennek látom, minthogy külsejüket az emberi szemlélők nem a humanoidokra vonatkozó szépségideál alapján fogják megítélni.
  Link a hozzászóláshoz

  Nalam most az aktualis meselesemben van egy NJK Feenhar kalandozo.A JK-k eleg sokat vannak kapcsolatban vele igy sokat kell hasznalnom.

  Kommunikacio: A cikkben is bent az ellentmondas Egyszer MF pszivel kell rendelkeznie annak  akivel kommunikalni kepes. MAszor meg akit lat azzal tud telepatia szeruen beszlegetni.Akkor most mi van?

  Mivel kalandozo, de mindenkepen a sajat tarsadalmatol tavol levo fenharokrol van szo, igy szerintem erti a kozos nyelvet vagy az adott orszaget ahol sok idot tolt el. Valaszolni viszont az elme utjan kepes.Szerintem csak azoknak akiknek minimum pszi Af van vagy maguk is termeszetes telepatiaval rendelkeznek.A tobbieknek mutogatnak,rajozolnak. A MF rendelkezokkel ugy tarsalognak ahogy fajtarsaikkal.Ebbol adodoan egy feenhar eleve a kalandozok es a tanult emberek tarsasagat keresi,mert azokkal konnyebben megerteti magat.

   

  A hivhato madarakat beosztanam szinthez.2 szinten megkapna a 2k10 madarat. Es minden 2. Szinten valaszthat egy madarat amit hivni kepes.Illetve 5. Szintol tudna legelementalt hivni.

  10 szintol engednem neki a legur hivasat de vele egyezkednie kellene, nem utasitgathatna.

  Nalam a partiba van egy Arel pap.Termeszetesen a jatekos viselkedesetol is fugg, de adodott hogy joban lettek a Feenharral a solymok es a termeszet tisztelete hamar kozos nevezore hozta oket.Igy ha NJK kent hasznaljuk erdemes ugy jatszani ezzel a fajjal, hogy a termeszethez kozeli kalandozokhoz baratsagosabb.Gondolok itt az barbarokra, torpekre, elfekre  is.

  Link a hozzászóláshoz


  Ülj oda az asztaltársasághoz...

  Hozzájuk szólhatsz anélkül is, hogy bemutatkoznál. Ha ismert kalandozó vagy, Fedd fel kiléted hogy megismerjenek.

  Vándor
  Hozzászólás írása...

  ×   Formázott tartalmat illesztettél be.   Formázás megszüntetése

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   A hivatkozásodat beágyazta a gépszolga automatikusan.   Mutasd inkább hivatkozásként

  ×   A Pszi-emlékfelidézés sikeres volt.   Szerkesztőablak kiürítése

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
 • Új...