Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
 • Feenhar


  MagyarGergely
  • Szerző: ismeretlen Forrás: Atlantisz

  Kalandozók véleménye

  Recommended Comments

  Tipikusan egyike azoknak a fajoknak, amelyek, bár Ynev legérdekesebb teremtményei közé tartoznak, az embertől túlságosan eltérő külsejük, illetve játéktechnikai szempontból túlságosan erős különleges képességeiknél fogva csak nehezen vagy sehogy sem illeszthetők be a JK-nak alkalmas fajok közé. Egyebekben: a Szépség képességet és annak módosítóját esetükben értelmetlennek látom, minthogy külsejüket az emberi szemlélők nem a humanoidokra vonatkozó szépségideál alapján fogják megítélni.
  Link a hozzászóláshoz

  Nalam most az aktualis meselesemben van egy NJK Feenhar kalandozo.A JK-k eleg sokat vannak kapcsolatban vele igy sokat kell hasznalnom.

  Kommunikacio: A cikkben is bent az ellentmondas Egyszer MF pszivel kell rendelkeznie annak  akivel kommunikalni kepes. MAszor meg akit lat azzal tud telepatia szeruen beszlegetni.Akkor most mi van?

  Mivel kalandozo, de mindenkepen a sajat tarsadalmatol tavol levo fenharokrol van szo, igy szerintem erti a kozos nyelvet vagy az adott orszaget ahol sok idot tolt el. Valaszolni viszont az elme utjan kepes.Szerintem csak azoknak akiknek minimum pszi Af van vagy maguk is termeszetes telepatiaval rendelkeznek.A tobbieknek mutogatnak,rajozolnak. A MF rendelkezokkel ugy tarsalognak ahogy fajtarsaikkal.Ebbol adodoan egy feenhar eleve a kalandozok es a tanult emberek tarsasagat keresi,mert azokkal konnyebben megerteti magat.

   

  A hivhato madarakat beosztanam szinthez.2 szinten megkapna a 2k10 madarat. Es minden 2. Szinten valaszthat egy madarat amit hivni kepes.Illetve 5. Szintol tudna legelementalt hivni.

  10 szintol engednem neki a legur hivasat de vele egyezkednie kellene, nem utasitgathatna.

  Nalam a partiba van egy Arel pap.Termeszetesen a jatekos viselkedesetol is fugg, de adodott hogy joban lettek a Feenharral a solymok es a termeszet tisztelete hamar kozos nevezore hozta oket.Igy ha NJK kent hasznaljuk erdemes ugy jatszani ezzel a fajjal, hogy a termeszethez kozeli kalandozokhoz baratsagosabb.Gondolok itt az barbarokra, torpekre, elfekre  is.

  Gabika kedveli ezt
  Link a hozzászóláshoz


  A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

  Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

  Kalandozónév regisztrálása

  Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

  Csatlakozás a Kalandozókhoz

  Bejelentkezés

  Már velünk kalandozol? Lépj be!

  Belépés

×
×
 • Új...