Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
 • Wargar


  MagyarGergely
  • Szerző: ismeretlen Forrás: Atlantisz

  Kalandozók véleménye

  Recommended Comments

  Határozottan rosszul megkomponált leírás, túl sok és túl nagy előnnyel és hátránnyal, valamint elég kevés háttérinformációval, amelyek nem szolgálnak magyarázattal a leírt különleges jellemzőkre nézve. Határozottan Ynev-idegen elképzelés a Földet, illetve a (talán más játékrendszerből származó?) "Cullinan"-t a belső síkok közt említeni; ezek legfeljebb alternatív világegyetemként írhatók le Ynevhez képest.
  Link a hozzászóláshoz
  Idéz: Arnulf con Jamerre

  Határozottan Ynev-idegen elképzelés a Földet, illetve a (talán más játékrendszerből származó?) "Cullinan"-t a belső síkok közt említeni; ezek legfeljebb alternatív világegyetemként írhatók le Ynevhez képest.

  A Két hold óta nehéz volna megkérdőjelezni, hogy a Föld és Satralis ugyanannak a mindenségnek a részei, és nyilvánvalóan egyik sem Külső Sík, ezért szerintem helytálló a "másik Belső Sík" meghatározás (ami technikailag amúgy is eltérő valóságot jelent, vagyis nézőponttól függően akár alternatív világegyetemként is felfogható: ami az ynevi számára idegen létsík idegen valóságszerkezettel, azt egy földi ember alternatív világegyetemnek írná le - ugyanarról beszélnek, csak a szemléletmód különbözősége miatt máshogy értelmezik). A többivel egyetértek, ez egy haszontalan cikk.
  Link a hozzászóláshoz
  Wayne Chapman: Két Hold (regény, eredetileg Valhalla Páholy, 1994.) Párhuzamosan játszódik Yneven és a XX. század végi Földön. Valahogyan összefonódik a két eseménysor, de részletekre már nem emlékszek.
  Link a hozzászóláshoz

  Úgy emlékszem ez a faj megvolt említve az első Bestiáriumban a hómanó és a jégvarázsló leírásáiban,azonban az UTK rendszere alapján megírt másodikból valamiért ezeket már kivették .

  Link a hozzászóláshoz


  A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

  Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

  Kalandozónév regisztrálása

  Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

  Csatlakozás a Kalandozókhoz

  Bejelentkezés

  Már velünk kalandozol? Lépj be!

  Belépés

×
×
 • Új...