Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
 • Khál vadász


  MagyarGergely
  • Szerző: ismeretlen Forrás: Csaba MAGUS oldala

  Kalandozók véleménye

  Recommended Comments

  Szerintem még ismerhetné a belső idő diszciplínát, csak a harcművészeknél leírt megkötések nélkül.

  Valamint körönként egyszer tehetne kiegészítő támadást harapásként, ami 5k10+30 sebzést okozna és 8-as szintű azonnal ható bénító mérget juttat a szervezetbe.

  Ja, és első szinttől mágikusnak kéne számítson a fegyvere, hiszen egy elit egység tagjaként egy varázsló társsal biztos, hogy mágikus fegyverei vannak.

  A vastag bundája éjszaka +70 módosítót jelent a lopakodás próbáira, és 2-es a természetes SFÉ-je, ami összeadódik a vértjével.

  A mágikus beavatkozások miatt kialakult bennük egy természetes mágiaérzékelés, ami folyamatosan működik és 1km-en belül megérez minden leplezetlen vagy LEPLEZETT mágiát!

  És a harci ordítása megrémít minden ellenfelet aki hallja. Ha az ellenfeleknek nem sikerül megdobniuk -10-el nehezített asztrál próbájukat, akkor teljesen megbénulnak a félelemtől a harc időtartamára.

  Emeljük ki hogy bámulatos regeneratív képességeik okán minden körben gyógyulnak k10+6 Fp-t és k6 ÉP-t. Csak varázsfegyverekkel sebezhetőek, máskülönben sebeik azonnal összeforrnak. Ha a testük nem semmisül meg teljesen, akkor k6 percen belül feltámadnak. Ilyenkor életerejük és fájdalomtűrésük a maximumon van.

  Meg szerintem 2-es szinttől tüzet is okádhatna valami 2k10+6*10^23 sebzéssel.

   

  Lopov és Darabolo kedveli ezt
  Link a hozzászóláshoz

  Üdv!

  @GubaLord, ha azt akartad kifejezni ezekkel a nyilvánvalóan túlzó javaslatokkal, hogy meglehetősen tápos lett ez az alkaszt, akkor egyetértek, de célravezetőbb és kevésbé rosszmájúbb lett volna. ;) 

  Mindamellett fontosnak tartom megjegyezni, hogy a cikkgyűjtemény GYŰJTEMÉNY, nem ajánlás, tehát sajnos vagy nem, olyan cikkek is helyet kapnak benne, amik megjelentek, de azóta sem veszi őket senki komolyan. 

  GubaLord kedveli ezt
  Link a hozzászóláshoz

  Akármekkora szemét is ez az írás, én jó érzéssel emlékszem vissza azokra az időkre, mikor egyáltalán készültek még rajongói kiegészítők. Mindenkinek volt egy kockásfüzete, tele saját kasztokkal, fajokkal, fegyverekkel, ...stb., most meg az emberek arra vágynak, hogy az egész rendszer mindössze 1 oldalas legyen. Minden K6, aztán ha elf vagy a lövéshez, ha khál az ütéshez kapsz +1-et. Ez legalább "valami".

  Darabolo kedveli ezt
  Link a hozzászóláshoz

  Ezt a gyöngyszemet már lopom is, természetesen holdlunir fegyverzettel... 

  Mondjuk a khál rohamon már kicsit besírtam.

  Jó kis karakter lesz...ellenfélnek :)

  Egyébként nekem is voltak 13-14 évesen kráni feketeacéllal rohangáló kháljaim :D

  Link a hozzászóláshoz

  ERETNEKSÉÉÉÉÉG!!! INKVIZÍÍÍÍÍTOR!!! :)

  Amúgy meg nem egyszerűbb őssárkánnyal játszani? Hatalomszavakat használ, minden létező mágiaformát ismer és még humanoid (akár khál) formába is változhat. ;-)

   

  Link a hozzászóláshoz


  A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

  Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

  Kalandozónév regisztrálása

  Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

  Csatlakozás a Kalandozókhoz

  Bejelentkezés

  Már velünk kalandozol? Lépj be!

  Belépés

×
×
 • Új...