Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
 • Igazi lovagok


  MagyarGergely
  • Szerző: SaGa Forrás: LFG.hu

  Kalandozók véleménye

  Recommended Comments

  Ezt így hitelesnek és jónak gondolom. Csakhogy a magus-ban ezt a kutya se tartja be. Vagy azért mert az alap könyv elején írtakat ignorálják, miszerint: Ynev világán mágia konzerválta feudalizmus van. Esetleg azt se tudják igazán, hogy mi is az. Talán toronban jelentkezik valami hasonló, de azt meg úgy túltolták a szerzők, hogy a külhoniak ott, vagy obsorok, vagy halottak. Viszont azt rendszeresen tapasztalom a játékülések során, hogy a lovag és kísérete (kalandozó társai) betér az utazás során egy fogadóba és nincs szabad szoba, mi több szabad asztal sincs! Kérdem én!?!? Miféle életképtelen, kiszikkadt kereskedelmi vénával megvert fogadós az olyan, aki nem rugdalja ki a helyi csőcseléket iziben, ha meglát egy alap hangon 30 aranyat érő páncélba öltözött vendéget a koszos útszéli ki putrijába betévedni??? Mikor már csak a viseletéről is ordít, hogy nem csak a füstös csehóját, hanem a tyúkszaros lelkét is megveheti....2x!!!! Sokszor van az az érzésem, hogy nemesnek/ lovagnak lenni mondjuk egy sima harcoshoz képest, csak kötöttségekkel/ hátrányokkal jár.

  Link a hozzászóláshoz
  23 órával ezelőtt-kor Pistike írta:

  zt így hitelesnek és jónak gondolom. Csakhogy a magus-ban ezt a kutya se tartja be. Vagy azért mert az alap könyv elején írtakat ignorálják, miszerint: Ynev világán mágia konzerválta feudalizmus van. Esetleg azt se tudják igazán, hogy mi is az. Talán toronban jelentkezik valami hasonló, de azt meg úgy túltolták a szerzők, hogy a külhoniak ott, vagy obsorok, vagy halottak. Viszont azt rendszeresen tapasztalom a játékülések során, hogy a lovag és kísérete (kalandozó társai) betér az utazás során egy fogadóba és nincs szabad szoba, mi több szabad asztal sincs! Kérdem én!?!? Miféle életképtelen, kiszikkadt kereskedelmi vénával megvert fogadós az olyan, aki nem rugdalja ki a helyi csőcseléket iziben, ha meglát egy alap hangon 30 aranyat érő páncélba öltözött vendéget a koszos útszéli ki putrijába betévedni??? Mikor már csak a viseletéről is ordít, hogy nem csak a füstös csehóját, hanem a tyúkszaros lelkét is megveheti....2x!!!! Sokszor van az az érzésem, hogy nemesnek/ lovagnak lenni mondjuk egy sima harcoshoz képest, csak kötöttségekkel/ hátrányokkal jár.

  Ne általánosíts kérlek. Amit mondasz az nem a jk hibája, hanem a KM-é! Neki kellene ezt elmagyarázni, persze kulturált körülmények között.

  Az irás egyébként tényleg jó!

  Pistike kedveli ezt
  Link a hozzászóláshoz

  Tisztelet Uram!

  Remélem szemed maradéktalanul felgyógyult!

  Botsee, ha sért az általánosítás, de lássuk be 10-ből, 8 alkalom feljogosít rá. És botsee, de nem jár tisztelet a kivételnek, mert ez lenne az alap.

  Lelkesen üdvözöl rovott múltú cimborád: Pistike

  Link a hozzászóláshoz


  A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

  Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

  Kalandozónév regisztrálása

  Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

  Csatlakozás a Kalandozókhoz

  Bejelentkezés

  Már velünk kalandozol? Lépj be!

  Belépés

×
×
 • Új...