Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
 • Holdkos


  MagyarGergely
  • Szerző: ismeretlen Forrás: Atlantisz

  Kalandozók véleménye

  Recommended Comments

  Meglehetősen furcsának tűnik nekem, hogy a növendékeket kitanulásuk után zavarják ki az utca sarába; elég pazarló módszer. Én inkább arra számítanék, hogy onnan szednek össze már gyerekkorból kinőtt (kb. 13-16 éves) fiatalokat.
  Link a hozzászóláshoz
  Üdv! Valóban elég furcsa... bár megjegyzem, ez nem a cikk hibája, az eredeti Holdkos koncepció tartalmazza, hogy a varázslók merülnek alá az alvilágba... a kiválasztódás, ugye. Valóban elképzelhetőbb, vagy talán gazdaságosabb (?) lenne fordítva...
  Link a hozzászóláshoz
  Üdv! Ezen a Holdkos első megjelenését, első szereplését értem, a Summariumban. : Holdkos (gor) Gorvik legtöbbet emlegetett varázslórendje a Holdkos iskola.A Warvik városában álló tanoda újkeletű intézmény: a Pyarron szerinti 3600-asévek elején alapította egy Kránból visszatért magiszter, Larta con Adora, akimind a mai napig (az Anyagi Síkon kortalannak látszik) a rend nagymesterekéntképzi a novíciusokat. A Holdkos tanításai úgyszólván egyedülállóak a Délvidéken: avarázslótanoncok hét éven át elzárva tanulmányozzák a mágiát, majd a következőhét évben minden éjjel a warviki alvilág mocsarába kell alámerülniük. Ez időalatt tízből kilencen életüket vesztik vagy megszöknek, a megmaradtakból azonbanvérbeli varázstudó orgyilkos, az árnyékháborúk tiszta fejű, biztos kezűszakértője válik – nem csoda hát, hogy a főrendek valósággal versengenekkegyeikért. (Sum,413/2/6)
  Link a hozzászóláshoz


  A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

  Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

  Kalandozónév regisztrálása

  Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

  Csatlakozás a Kalandozókhoz

  Bejelentkezés

  Már velünk kalandozol? Lépj be!

  Belépés

×
×
 • Új...