Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
 • A Kos Földjén


  MagyarGergely
  • Szerző: Antail és Con Salamander Forrás: Kalandozok.hu

  Kalandozók véleménye

  Recommended Comments

  4 órával ezelőtt-kor Guest Grom írta:

  Nos én az első pár pont után meguntam a sablonok számolását.

  Szivesen veszunk modositasi javaslatokat, hogy a jovoben esetlegesen gyujtemenybe kerulo verzio meg szelesebb kornek elnyerhesse a tetszeset.

  Link a hozzászóláshoz

  "hogy Gorvik külső bércei között felkeressenek egy nagy tudású fickót, aki nagy szakértője az amundoknak"

  Magányos szakértő, aki egyedüli birtokosa a tudásnak, miért nem lehet több személy, akik együttesen összeadnák az információkat és abból jönne a használható tudás? Külön élvezet lehet a KM-nek, hogy a játékosoknak kellene megoldani a kooperációt, mert esetleg a tudósok nem hajlandók együtt dolgozni. Mi van ha az egyik halott? Talál-e a csapat olyan valakit, aki nekromanciával kivallatja? Ki ölte meg, milyen indítékból? Ki tudja valakik előbb járnak és tudnak mindent. Stb.

   

  "El Reihat a Fekete Oroszlánba hívja a csapatot, " A megbízó egy kocsmába tárgyal? Miért nem tudnak egy védett helyen? Nem kell feltétlenül a tisztviselő irodásja, de jobb helyek is vannak egy titkos küldetés megbeszélésére, mint egy kocsma. (Pl. Védett ház)

  Ez csak kettő, ami kiszúrta a szememet, de biztos vagyok benne, hogy 2 mondatonként találnék hasonlókat.

   

   

   

  Link a hozzászóláshoz

  Tetszenek az otleteid. A foszal adja a modul keretet, a jatekot a mellekszalak csapatspecifikus bevezetese jelentette. Ugye azt is figyelembe kell venni, hogy megfelelo aranyban legyen eszkoztar a KM kezeben, hogy a csapat jellegehez merten alakithassa a modult. Ha foszal dominansra tervezzuk a kalandot, akkor valoban nagyon jo javitas a javaslatod rajta, ha azt bonyolultabba tesszuk. Mi a velemenyed a 4-es, "A Fattyu" mellekszalrol (16.o)? 

  A kaland felvetele a bemeseles reszet kepezte. A modul a tavaly teli folytatasa, ahol El Reihatnak a Fekete Oroszlanban volt biztositott helye ilyen celra. En ugy gondolom, hogy nem feltetlen szukseges az ugynevezett cso elemeket minden ponton kiszurni. 

  Link a hozzászóláshoz


  A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

  Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

  Kalandozónév regisztrálása

  Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

  Csatlakozás a Kalandozókhoz

  Bejelentkezés

  Már velünk kalandozol? Lépj be!

  Belépés

×
×
 • Új...