Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Minden aktivitás

Ezt a folyamot egy kahrei masina automatikusan frissíti.

 1. Tegnap
 2. Ez a mondat nekem ellentmondásos a korábban mondottakkal. Nagyon örülnél, ha lenne valami, de amikor van valami, az azért nem jó , mert neked nem illik a képbe? Nem értem tisztán, akkor mi is a kérdés, mi az álláspontod. Az a felvetésed, hogy miért nem készül alulról szerveződve valami, majd ami készül, azt kizárod, mert az nekem nem jön be/ nem a te ízlésed. Szerintem figyelembe kéne venned azokat a rajongói dolgokat is, amelyek nem tetszenek neked. Ettől független: A személyt érő támadásnak egy vitában valóban nincs helye normál esetben. Azonban meg kell vizsgálni a korábbi nyilatkozat
 3. Ezen hatalmasat nevettem, mert pont ugyan ez van itt nálunk is. Asszonynak lövése sincs a szerepjátékról, de látja a polcnyi M.A.G.U.S. könyvem, a sok szabályt, kiegészítőt, és mióta online játék van, hallja a sok mágiaelméleti fejtegetést, harci helyzet kezelést és hasonlókat. Mikor hallotta, hogy milyen lesz az új játék (videokból), aggódó arcal kérdezte, hogy ugye nem fogunk áttérni erre, mert ez olyan primitív. A tudatot nem viselné, hogy elbutuljunk, és lezűlött vackokkal csapjuk ez az időt, mikor régen még képesek voltunk kifinomult dolgokkal foglalkozni.
 4. Kalandozok mert kalandozó vagyok. Játszom mert szertem a M.A.G.U.S.-t.Mesélek mert imádom.Főleg ETK. Idegen csapatnál 10 percben Ynev kép egyeztetés játék elején.Amit a JK megtehet azt a NJK is. Hivatalosan meg mit akarnak éppen pont le...Mert én és aki leül velem játszani az a Magus ott és akkor! .Meg itt a kalandozok .hu. Több mint elég. Amúgy én szertem a temaba a videókat meg a fórumokat nezni olvasni , de amikor a feleségem aki nem jatszik es soha nem is jatszott,azonban latja mit hogyan csinalunk es hallja a mostani videokat azt mondja hogy azt a hatoldalú dobókockás új magust ne nezd
 5. Dobt át őket Shadowrunba. Hamar rájönnek, hogy a hősiesség nem véd meg az APDS lövedékektől.
 6. Bár én nem vagyok a híve, az előre predesztinált játékosszivatásoknak, mikor valaki így is, úgy is bukásra van ítélve, de ha már tényleg minden volt, szép lezárása lehet egy életútnak, egy hősies áldozat. Ez nehéz, és jól ki kell találni, illetve hagyni kell, hogy a játékosok döntség el, végül ki hozza az áldozatot, és pontosan milyen formában, de ha a társaság már tényleg elért mindent, egy újabb gonosz nem jekent nekik semmit, had legyen vége a történetüknek, valami igazán nagy, és nemes tettel. Persze csak, ha nyitottak rá, adni kell lehetőséget a megfutamodásra, mások cserbenhagyására is,
 7. Arról se feledkezzünk meg, hogy még Toron is nagy fenyegetés.
 8. utolsó hét
 9. Pipa! Hatodik szint környékén átmentek egy párhuzamos ynevre, ahol kránt a legyőzték, az aquirokat kiirtották, a dulásról pedig sohasem hallottak. Kyel még mindig főisten, sőt vasmarokkal fogja őssze a szövetséget, és írányítja annak mindennapi életét (khm. Nem igazán utopisztikus világ).
 10. Darabolo önmagukkal kelljen megküzdeniük.Ennek megvalositasara rengeteg variáció létezik .valasz egyet és hajrá!
 11. Szeretik a mesélésed, ragaszkodnak hozzád. Nem lehet rossz csapat, részt vennék benn a karimmal, várja az indulást😁
 12. Deodatus

  Ynev - Máshogy

  Ynevi kóborlások c. kalandgyűjteményben találod, antikváriumban, könyvcserélő csoportokban illetve nem legálisan is elérhető. Amúgy készül a különvéleményes dartonita sztori STRIKE! rendszerrel.
 13. Üdv! @tetra, természetesen. Nagyon nagy vonalakban fogalmaztam... pontosabb úgy lenne, hogy nem cél, sőt, elképzelésem szerint egyenesen tilos házi szabályokkal - bármennyire is elendorok, kipróbáltak meg szeretettek - telezsúfolni, átírni a rendszert, ahogy ezt eddig mindenki tette, aki hozzányúlt. Természetesen az ellentmondásokkal, meg a hibákkal - pl elírás - kell kezdeni valamit, ebben a forráshierarchia, az erraták és a szöveg egésze nyújt segítséget. Jóval nehezebb a munka, mint csak úgy össze copy-pastelni a fejezeteket... az gyorsan megvan
 14. Nem vagyunk irigyek. A videó meg nem Ynevről szólt. Egyik sem. Jobb és bölcsebb lett volna megnézni, mint látatlanban leszólni, akkor lenne valami fogalmad róla mi ellen küzdesz ennyire. A videók arról szóltak, hogy az MKK Narratív miért alkalmatlan arra, hogy jókat játsszunk vele Yneven. Mi pedig ha Yneven játszunk jó rendszerrel - vagy eleve, rendszerrel - szeretnénk megtenni. Kérdezem én, miért harcolsz ez ellen ilyen elánnal?
 15. Cundior

  Dumaterem

  Ez a tartalmon és a minőségen múlik.
 16. Legolol345

  Dumaterem

  Szerintetek jó lenne egy olyan csatorna, mint a Kockák és Sárkányok csak M* témában?
 17. Legolol345

  Ynev - Máshogy

  Ez fent van a weboldalon? Mármint a modul.
 18. tetra

  Képzettségrendszer

  Merem remélni, hogy az Inkvizíció nem babonás és érti a dolgát is. Nem véletlenül nem nyilvánosan végzik a dolgukat, nem tud a tömeg közbeszólni, ha nincs tömeg.
 19. Ez az összeszerkesztés nem is lenne irreális elképzelés. Pláne most, hogy a thetrove oldalon olyan új anyagok bukkantak fel amikben a szöveg nagy része másolható. Egy ilyen projectben én is szívesen segítenék.
 20. Shen

  Képzettségrendszer

  tetra: Nem egy feljegyzett eset van arra, hogy emberek túlélték a saját kivégzésüket, majd mondván isteni csoda történt vagy csak felelőtlenség és tovább élhetett. És akkor egy kis poén a végére:
 21. tetra

  Képzettségrendszer

  Úgy értem amiről értesíteni kell a népet. Egy vallatásnak információ a kimenetele (vagy sikertelenség), démonűzés is többféleképpen lezajlik, de egy kivégzés az csak halállal végződhet.
 22. Ez persze lehetetlen, hiszen ellentmondások vannak a kiadványok között. Szóval minimális döntéshozás mindenképpen kell, nem elég összevonni a dolgokat.
 23. Én annak látom leginkább létjogosultságát, amit Gergely ír. Én is eljátszottam már a különböző kiegészítők, cikkek összeszerkesztésének gondolatával, de még nem volt bátorságom belefogni, a munka mérete miatt. Viszont ha bármiben tudok segíteni, hogy ez valóban elkészüljön, itt vagyok!
 24. @MagyarGergely utolsó hozzászólásod alapján valójában egy oldalon és egy hullámhosszon vagyunk. Örülök, hogy innen haladhatunk tovább a @Hullaáltal is említett irányokba! @Darabolo nagyon sajnálom, ha megbántottalak! Mindenféle vádakat meg rosszhiszemű dolgokat tulajdonítasz nekem, szerintem túlértelmezed a mondataimat - de még az is lehet, hogy nem is nekem szántad őket. Sajnos most nincs időm magyarázkodni, de nem biztos, hogy ez a téma rólad / neked szól! (@Con Salamander, @Antail, át lehet írni valahogy a topic címében a M*-t ETK-ra? Talán kevésbé lenne félreérthető a téma/cél)
 25. Cundior

  Képzettségrendszer

  Fióktörlés?
 26. tetra

  Képzettségrendszer

  Vajon mi lehet egy kivégzés kimenetele?
 27. Antail

  Képzettségrendszer

  "A tömegben több embert is megrémítő alakot a városőrség röviddel a jelentések után elfogta, és egy fekete csuklyás inkvízitor kíséretében elbeszélgetésre kísérte. Az Inkvizíció a vallatás, démonűzés, vagy kivégzés kimenetelét idővel mindig közhírré téteti."
 1. Több aktivitás betöltése
×
×
 • Új...