Minden aktivitás

Ezt a folyamot egy kahrei masina automatikusan frissíti.   

 1. Tegnap
 2. Persze, remek. Buntudat- Tao
 3. Bûntudat, ha elfogadod.
 4. Megfelel, koszonom. A remeny tetrae.
 5. Igen használva lesz a köt. ÉP vesztés.
 6. Huh, tényleg elvontan hangzik, de jó lesz Akkor kezdeném is: remény? Ez érzelemnek számít?
 7. Jol van. Tekintve, h a tobbseg 3-ra szavazott, marad ez. A jk alkotas egyszeru lesz, mindenkitol varnek egy erzelmet, amit kepviselni tud a jatekon. Ez kisse elvontnak tunhet, de ti akartatok.
 8. Halihó! Sárkány; Dzsenn nő lehet boszorkány. Ugyanakkor - az MTK szerint - jelleméből fakadóan a sötétebb praktikáktól távol kell tartania magát. Hogy miért nem lehet egy félelf pap, azt nem tudom, de több tippem is van arra, hogy a fejlesztők annakidején miért döntöttek így. A legvalószínűbb az, hogy az elfek élet- és világszemléletét - mellyel minden bizonnyal félvér ivadékukat is "be van oltva" - nem tartották összeegyeztethetőnek a vallásos rajongással. Ezzel együtt én úgy gondolom, hogy megfelelő előtörténettel, egy emberek között nevelkedett félelfből válhat pap. (Arel, Noir, Alborne, hogy csak a legkézenfekvőbbeket említsem... ) De ez csak vélemény. Viszont a uwelita amund paplovagnak a lefektetett szabályok szerint sincs akadálya. Ennek ellenére szerintem logikusabb lenne a váltott kasztú karakter: egy isten szolgálatába állni mindenképpen valamiféle szemléletváltást és komoly elköteleződést feltételez, ami a korábbi életvitel bizonyos mértékű feladásával jár együtt.
 9. Sziasztok ! Szeretném megkérdezni hogy egy dzsen nő lehet e boszorkány? Meg azt is hogy a félelf miért nem lehet pap mikor az udvari ork meg * és lehet pap az ETk szerint. Most egy 12 szintű amund lovagal játszom és szeretnék uwel paplovag lenni iker kasztban. Szerintetk lehetséges e?
 10. utolsó hét
 11. Sziasztok! Akad valakinek 2000 elött kiadott M.A.G.U.S. kiválasztottak kártyája amitöl megválna?
 12. Cheerleaders,sponsors?
 13. Lehet hogy kell célfotós is ide a lemagassabb érzékeléssel rendelkezőt kell majd választani !
 14. Lehetek a bíró? Ki eldönti ki nyert és kiveszített?
 15. Meg hogy a szerepjatek versenyen nem lehet leizzadni...8km utan nyaron garantalt a siker.
 16. A kötelező Ép-vesztés szabálya (ETK 83.o.) érvényben lesz a verseny alatt, vagy nem?
 17. A hét képe Vad erdő A hét idézete „A hála gyöngeség. Szabadulj meg tőle! - Minden szava: egy-egy ostorcsapás. - Büszke ember nem érez hálát; csak lerója tartozásait.” (Hideg karok ölelése) A hét kifejezése Halacskák - Pyarron (pya) A Gyöngykeresők fejvadászklánban a mesterek által verbuvált növendékek elnevezése. Fölöttük az őket kiképző Halászok állnak. (Rúna, V/1, Gyöngykeresők, 11/1/4) A hét cikke A hatalom itala A hét kalandötlete Egy közepes városba érkezvén, induló és érkező utazók forgatagában, egy hangoskodó alakra lesztek figyelmesek. Jó minőségű ruhában van, biztosan nem koldus. Mégis egyik embertől a másikhoz fordul, kétségbeesett hangon kérleli őket: "Nem bírom egyedül, túl sokan vannak! Kérem, az őrök semmit nem tesznek, mintha semmiről sem tudnának! Megöltek mindenkit! Én nem hallgatok tovább! Ne tűrjük tovább! Nem élhetünk félelemben!" Páran szánakozva nézik távolabbról, akiket megszólít, mind elfordulnak tőle, és sietősre veszik a lépteiket. Tíz méterre van tőletek, amikor rátok pillant. Negyven év körüli sötét hajú férfi, akinek barna szemeiben remény csillan. Jól felszerelt csapatotokat látva fellelkesülve indul felétek. "Kérem, az Istenek küldték magukat! Könyörgöm segítsenek!" Közben figyelmesek lesztek két kemény kötésű, rossz arcú alakra, ahogy a tér jobb oldaláról közelednek ehhez az emberhez. Egyikük kezében tőr villan... A hét aranyköpése Tolvaj: - Mászok lefelé a házfalon, és közben mérgezem a tőrömet. KM: - Dobj egy ügyességet! Tolvaj: - Megdobtam! KM: - Leestél.
 18. Ó, mily váratlan, ám megtisztelő: Kihívást intézett felém egy bárd nő! Sajnos ürügyének jogos az alapja, Valóban mást mond a karakterlapja. Szomorúan viselem hibámat, Fejet hajtok a matematikának. Félve kérném a kobzost egy kis toleranciára, Nem lehet mindenkinek 18-as intelligenciája! A kihívás értelmét ugyan nem tudom, (Nekem nem is kell, csupán lefutnom) Miért gyorsasági verseny a formaság, Mikor majd' minden értéke 18, kivéve a Gyorsaság? Átverés szaga érződik a levegőben, már indítom is az Excelt: hoppá! Nem Gyorsasága egy híján 18, hanem Ügyesség lesz ez! Szöget üt a fejembe: versenyelőnyre szert tenne, Vagy még az ő 18-as sasszeme is tévedne? Vállat rántok, egy nő kérését elutasítani nem lehet, Bár rossz futó vagyok, örömmel teszek neki eleget! Ynev legszebb-legügyesebb-leg... bárdjától kikapni nem jelent rabigát, Őszinte örömmel akasztom majd nyakába a piros arany 18-as karikát! Mély tisztelettel: a "nagy kalandmodul írogató"
 19. Ó, Te nagy kalandmodul írogató, Tao! Ki Ynev földjét már oly régóta járod ... A nagyságod nem is vitás, de statisztikád kissé hibás! Említesz benne egy bárdot, kit Ynev szeme még nem látott. Kit az Istene minden jóval elhalmozott mellesleg, szerény személyem alkotott: 18-as minden tulajdonsága, mely tökéletességének tanúbizonysága. Kivételt képez ezek közül kettő az egyik nem más, mint a 13-as erő. A másik, mit sasszemed talán kissé elnézett, nem állóképessége, ha jobban megnézed. Életkorának köszönhető sajátossága, az egy híján 18-as gyorsasága. Hogy ez így van azt elhiheted, Sőt, magad is letesztelheted, Ha nem vagy rest, s ez nem is vitás legjobb állóképesség próba a futás: ha velem futnál te is, kocka dobás helyett, az állóképességem letesztelheted. ha mellettem a kihívást állod 8 km-es távon tesztelheted a bárdot. Mély tisztelettel: a „18-as Bárd”
 20. 2 hét van a tábor előestéjéig... Azoknak, akik még nem várják eléggé, készítettünk egy kis további hangulatébresztőt, a korábban publikált hangulatkeltő videó egy alternatív audiós változatát (a képanyag változatlan). Enjoy!
 21. Ulmi - Várunk téged is szeretettel (és némi gyilkos hajlammal ).
 22. Sziasztok! Én is jelentkezek!
 23. Alec_Baldwin - Neked mindig van hely. Ha valaki tud olyanról, aki szívesen játszana, de még esetleg nem látta a plakátot, ahhoz kérlek juttassátok el az infót! Jelentkezzetek bátran! Minél többen játszunk, annál jobb.
 24. 3-2-1 nálam is. Túlélni úgyse lehet egyiket sem, akkor meg miért ne lehetne nagyon elvont.
 25. Héj! Ha van még hely, engem is érdekelne! -Miki-
 1. Több aktivitás betöltése