Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S. Szerepjáték

Minden aktivitás

Ezt a folyamot egy kahrei masina automatikusan frissíti.     

 1. Tegnap
 2. Wolfi múlt évben sikerült, idén is ez a cél.
 3. Jogos, jól elgépeltem - köszi az észrevételt.
 4. Azert en kivancsi lennek arra a reggel 6 elotti kelesre Moskito es Crow. Crow ugye warhammert fog meselni ejszakaba nyulloan Moski meg tudjuk mivel szereti tolteni az esteket.
 5. Még jobb lenne egy járó erőd. Mint a bástya sakkból!
 6. Sziasztok! Én is csatlakoznék a mókához ha beférek még valamikor, de nem igazán látok rá esélyt. Szóval az esélytelenek nyugalmával vinnék egy Arel papot vagy erődjárót szívesen.
 7. Nem vonom kétségbe, csak biztos vagyok benne, hogy nem fog menni.
 8. utolsó hét
 9. Az úgy ér, hogy egyik reggel véletlenül rövidebb ideig alszom, mint máskor, röhögök másokon és átadja valaki a "kardot", hogy akkor "Gyere és próbáld ki, b@szdmeg!"?
 10. Nogusta

  Cherubion fórum

  Hello, két kérdésem lenne. 1. Mi történt a cherubion fórummal? Már jó ideje nem elérhető. Az írók is gyakran benéztek és lehetett velük beszélgetni. 2. Érdekes dologra bukkantam. Sikerült beszereznem a Káosz és Káosz Papja első kiadásos keménykötéses változatát. A furcsaság az hogy mindkettőnek a gerincén FEHÉR betűs a felirat és a profilkép is fekete-fehér. Holott a neten fellelhető képek szerint SÁRGÁnak kellene lennie a címnek és színesnek a képnek. Az eleje a borítónak színes ahogy kell, csak a gerinc fehér. Még az is eszembe jutott hogy hamisították egy időben őket és valahogy nem jutott festék a gerincre... vagy esetleg nyomdahiba, de akkor hogy lehet hogy mindkettőnél ugyanaz? Nem ugyanabban az évben jelentek meg.
 11. Sziasztok! Akik eddig kérték, azoknak átküldtem a karakterkészítőt. Felszereléslistát és előtörténetet nem írok, szóval mindenki készüljön belőle. A koncepcióba illő Jellemvonásokat és a különleges Adottságokat a helyszínen tudjátok majd kiválasztani. Ha bárkinek lenne valami extra kívánsága a karakteréhez (pl. nem emberi faj, kimagasló szépség, lovasíjászat, villámmágia specializáció, legendás gyorsaság, lepedőakrobatikai képzés stb-stb) az szerdáig itt jelezheti a dolgot. Utána kapja, amit a gép dobott! Üdv, H.
 12. Köszi! Akkor egyik reggel kipróbálnám. Minden reggel biztosnem fogok tudni, az azért sok lenne a korán kelésből.
 13. Úgy fest még mindig keresek kocsit, legjobb lenne persze a reptér kornyeken, de be tudok menni a könnyebb helyekig ha megbeszéljük . Kapi, nálatok van hely? Nem vagyok otthon Budapesten de az útvonal valamennyire megközelíthető nekem szerintem
 14. Crowstone

  Just trippin'

  TAO az a lista amiről a nyuszika le iratkozott?
 15. Üdv, Kalandozók! Mint azt sokan már tudjátok, tavaly nyáron sikeresen megalapítottuk a Kalandozók Egyesületet, mely az idei táborban lesz egy éves. A táborban nyílt egyesületi közgyűlést is fogunk tartani péntek este, ahol bárkit örömmel látunk. Kérdéseitekkel addig is bátran fordulhattok hozzánk az egyesulet@kalandozok.hu címen! További információkat az egyesülettel kapcsolatban itt olvashattok: https://kalandozok.hu/egyesulet/ Üdv, Kovács Dániel - Con Salamander A Kalandozók Egyesület Elnöke
 16. Kezdő vagyok, de lelkes és van jo-m, szeretnék csatlakozni. :)
 17. Nincs jo-m, pedig egyik nap betársulnék...
 18. TAO

  Just trippin'

  Andoron: természetesen. (Erről 'a medve halállistája' vicc jut eszembe...) Bitschak, tetra: vállalom, de jobb, ha nem várjátok meg.
 19. tetra

  Just trippin'

  Támogatom Bicsak javaslatát és magamra is vonatkoztatnám.
 20. Bitschak

  Just trippin'

  Én pedig ha nem lennék ott 7:05 re legkésőbb, egy durva ébresztést kérnék
 21. Andoron

  Just trippin'

  Megfontolas, idöbeosztas utan ugy döntöttem leiratkoznek. Elnezest, remelem meg idöben
 22. TAO

  Just trippin'

  Frissítettem a jelentkezők listáját Shordanus és Wolio nevével. A teljes tábortájékoztató alapján most már ki tudom jelölni a pontos időpontot és helyszínt is: Időpont: csütörtök, 07:15 Helyszín: Krad-szentély, vagy jó idő esetén esetleg az Arel-liget (amennyiben alkalmasnak találtatik a helyszínen) A kezdést pontosan 07:15-kor tervezem, mert nem szeretnék belecsúszni a reggeli időtartamába, ezért kérek mindenkit, hogy aki komolyan gondolja a részvételt, az 07:10-re érkezéssel számoljon! (igény esetén ébresztést vállalok )
 23. Shordanus

  Just trippin'

  Ide én is jelentkezem, egy reggeli napindító meditáció mindig jó!
 1. Több aktivitás betöltése
×
×
 • Új...