Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S. Szerepjáték

Minden aktivitás

Ezt a folyamot egy kahrei masina automatikusan frissíti.     

 1. Today
 2. Baraad szigetének címere. A kahrei varázskönyveden mágikus alma rúnát észleltem! Kattints hát ide, hogy a varázskönyv kiolvassa a PDF-et! A böngésződ nem támogatja a PDF tekercsek megjelenítését. Ide kattintva töltsd le a cikket és olvasd úgy!
 3. Áttekintő Baraad szigetének nemesi családjainak címereiből (15 címer). A kahrei varázskönyveden mágikus alma rúnát észleltem! Kattints hát ide, hogy a varázskönyv kiolvassa a PDF-et! A böngésződ nem támogatja a PDF tekercsek megjelenítését. Ide kattintva töltsd le a cikket és olvasd úgy!
 4. Tegnap
 5. MagyarGergely

  Ynev Földrajza

  Üdv! Nem, mert éppen ebből az írásból származik. Értsd: Jerdak-mezeje csak a Szürkecsuklyások térképalkotó munkájával vált Ynev térképének részévé, más (még ) nem használta fel, így kiegészítőkben, regényekben-novellákban, szabálykönyvekben vagy házi kiegészítőkben nem jelenik meg - tehát nincs róla semmilyen más információ.
 6. utolsó hét
 7. Andersen

  Ynev Földrajza

  Sziasztok! Délvidék. Tara-Byr hegység, azon belül Jerdak-mezeje. Domoly leírásán kívül nem találtam semmit. Lehet tudni erről bővebben? Köszönöm!
 8. Szia Crow! A táborkiírásba beletettünk egy kérdések és válaszok részt, ami erre is választ ad: http://bit.ly/nyt2020_kiiras Köszi, üdv. Antail
 9. Lesz-e tábor? Így, hogy ez az új vírus miatt kijárási és gyülekezési tilalom van!
 10. Darabolo

  A Pyarroni Papi Szék bejelentése a Kitaszítottról

  A buszon olvastam! Néztek is, hogy ki ez a hülye maszkos, aki a földön fetreng a röhögéstől!
 11. DartonCF

  A Pyarroni Papi Szék bejelentése a Kitaszítottról

  Bakker, ez most nem esett le...lehet kevesebbet kéne foglalkoznom melóval és többet Ynevvel
 12. Csupakosz

  Goro a M.A.G.U.S.-ban.

  Első blikkre a bestiáriumból a Sytix-t (54. oldal) és a Xing-t (56. oldal) ajánlanám alapnak. Előbbi a 4 kar, utóbbi a büszke harcos gondolata miatt. Ezeknek a koncepcióját nyugodtan vegyítheted és a kalandozókhoz igazíthatod, így valamelyest Goro szerű eredményt kaphatsz. Megmagyarázni az eredetét sokféle képpen lehet. Ez függhet a kaland helyétől is, illetve, hogy mennyire akarod Mortal Kombat "hűre" csinálni a sztorit. Itt van néhány ötlet: - más síkok lénye (mint a Mortal Kombat) - félig ember, félig démon fatty pl. Kránból vagy Shulurból - Enoszuke vagy Niare vidékén született mutáns (nem az X-men értelemben) ember, aki harcművészetet tanult - korg törzs szülötte, akit a "szellemek kiválasztottak" Remélem segít.
 13. Sogronita

  Goro a M.A.G.U.S.-ban.

  Üdv! A Goro nagyon hasonlít a Sytix nevű démonra nézz utána elég táp, ha nem pont olyannak gondolnád akkor használd alapnak és egészítsd ki!
 14. nekdolan

  A Pyarroni Papi Szék bejelentése a Kitaszítottról

  Tegnapi hír. Csekkold a dátumot.
 15. Tervezek a csapatomnak egy Mortal Kombat témájú kalandot, melyben Shang Tsungot, Shao Kahnt és Gorot szeretném főgonosznak. Az előbbi kettő természetesen NJK lesz, de Goro mi legyen? Milyen bestia? Esetleg csináljak újat? Tudtok nekem segíteni?
 16. Shordanus

  A Pyarroni Papi Szék bejelentése a Kitaszítottról

  Az orwellánus Yersinia-i csomósrend kitörő örömmel üdvözli a Pyarroni Papi Szék bejelentését, teljes mértékben támogatja az orwellánusok pyarroni értékrendbe való integritását. Orwella, a Sötétség Nagyasszonyának Pyarroni Pantheonba való visszatérésének alkalmából a rendházba nagyszabású ünnepséget rendeznek, ahová mindenkit várnak a legfinomabb étkekkel és italokkal kínálva! Az emberáldozatokat bemutató misékre ezentúl szívesen látják vendégül akár az anoniman érkező Titkos Inkvizíció tagjait is. A Papi Szék felé törvényjavaslatot nyújtanak be Orwella, a Kitaszított megnevezés helyett az Orwella, a Mindenható Úrnő említés visszamenőleges megváltoztatására.
 17. A cikk 1 tapasztalati úton készült és három rúnamágikus varázstárgyat mutat be leírással és játéktechnikával, képekkel színesítve, 3 oldalon. A kahrei varázskönyveden mágikus alma rúnát észleltem! Kattints hát ide, hogy a varázskönyv kiolvassa a PDF-et! A böngésződ nem támogatja a PDF tekercsek megjelenítését. Ide kattintva töltsd le a cikket és olvasd úgy!
 18. Lozartan

  A Pyarroni Papi Szék bejelentése a Kitaszítottról

  Már épp ideje volt.
 19. A Pyarroni Papi Szék a Gömbszentély isteni árnyékában örömmel jelentette be Pyarron város és Ynev lakóinak, hogy hosszú mérlegelést követve a Pyarroni Istencsalád visszafogadja Orwellát, a Kitaszítottat a Pyarroni Istencsalád szent kötelékébe. A városban fogvatartott ork, goblin és káoszlény rabok üdvözítőnek találták a hírt, ezzel szemben Arel vándorló hívei tiltakozásuk gyanánt élőláncot alkotva körbezárták a város szent ligetét. A bejelentés a helyi törvényhozást eddig nem tapasztalt kihívások elé állítja, hiszen az emberáldozatok bemutatása ezeddig nem volt megszokott része a városban óramű pontossággal celebrált miséknek. A bejelentésnél Ellana főpapnője ékes hangon buzdította a híveket az új pyarronita zarándokhely, az Elátkozott Vidék mielőbbi meglátogatására. A Papi Szék továbbá úgy határozott, hogy templomot emel az istennőnek. A Kigyószív Katedrális alapkövét, a Dreina és Uwel templomok között még a minap elhelyezik, és az Orwellánus hagyományokhoz hűen felszentelik, a Gömbszentély isteni árnyékában.
 20. Lozartan

  Dumaterem

  Konkrétan a 2018-as NyT moduljában szerepel is egy (igaz, csak említés szintjén: ő volt az, akit a társai feláldoztak a cél érdekében, emiatt bosszúálló lelke egy kardba költözött, s áruló társai leszármazottainak vérvonalát akarta kiírtani).
 21. Korábban
 22. MagyarGergely

  Dumaterem

  Üdv! 1. A kyr pusztítókat feldolgozó házi - mivel erről hivatalos nincs - kiegészítők nem tárgyalják a témát. Tiltva tehát nincsen. A regényekben, novellákban, félmondatokban emlékezetem szerint csak férfi pusztítók szerepelnek - már ahol ezt szükségesnek tartják egyáltalán megemlíteni. Elvben tehát nincs akadálya, ugyanakkor szerintem a katonáskodás eleve nem tipikus (ez nem azt jelenti, hogy ne lehetne kivétel) női foglalkozás, a katonáskodáson belül pedig a pusztító szerintem egyenesen nőidegen foglalkozás-típus... a nők az élet adói, őket védik a férfiak*, és a pusztító ráadásul a "nem győzni jöttünk, hanem pusztítani" elv miatt szerintem a leginkább idegen tőlük... Ettől függetlenül, mivel tiltva sehol nincs - de ha lenne, akkor is - egy-egy érdekes karakter, NJK okán simán el lehet ettől az amúgy sem konkrét véleménytől, térni. 2. Alapvetően nincs. Hiszen ők egy rég letűnt kor katonái, akik ráadásul inkább meghaltak a csatában, mint túlélték azt. De Pont ezért, a fantasyban, a hőstörténetekben gyakori kivételgyártás miatt simán lehetnek. A MAGUS-ban van is erre novella... (lehibernált pusztítók, tudatlanul élő, majd egyszer csak öntudatra ébredő pusztítók, egykori pusztítók leszármazottai, akik mégiscsak azzá válnak, hiszen a vértjük/varázslat akármi megtanítja őket.) Számos alkalommal találkoztam már ilyen játékossal, ötlettel, akik időutazás, valamiféle emléktárolás, akár egyfajta "magzat megrontás"-szerű állapotban mégiscsak a jelen korban váltak pusztítóvá. Aztán több kiegészítő is született - tehát ötlet volt már - arra, hogy a pusztítók hagyománya hogyan él tovább, tehát a jelen kor pusztítói végül is azonos-szerűek a régiekkel... vagy igen elszigetelt, sík-tér-időzárványban túlélt hagyományú pusztítók, eldugott városok pusztítói, akik máig őrzik a hagyományokat... ez mind járható útnak tűnik. Mert a pusztító vagány. De pont ennek a megőrzése érdekében alapvetésként javaslom alkalmazni, hogy a pusztító régi, ma már nincs, és ha mégis - merthogy miért ne - akkor kivétel. *ókor-középkor IRL, azaz kb. a fantasy jelleg tekintetében!
 23. tetra

  Dumaterem

  1-2 éppenséggel akadhatott, bár a koedukált hadtestek jellemzően rosszabbul teljesítenek, ez nem feltétlenül volt ismert vagy figyelembe vett. Az, hogy vannak-e, majd valaki megmondja, aki olvas irodalmat vagy kártyázik (hiszen a kártyában van most a lore!), de hogy lehetnek-e: persze, titkos rendek mindig vannak, akik évezredek távlatában is fenntartják a hagyományokat. Sok értelme nincs a hatalmas csaták és hadtestek nélkül, dehát ez MAGUS, sokmindennek nincs értelme.
 24. Darabolo

  Dumaterem

  Nem látom akadályát, miért ne lehetne. Tudtommal nincsenek. Max szimpla pusztítok (ugyanazzal a képzéssel), mivel a kyr-ek megfogytak és a javuk a beltenyészettől elkorcsosúlt. Én speciel egy izomsorvadásos kyr-t játszom ki.
 25. Greol

  Dumaterem

  Két kérdésem volna: 1.Kyr-pusztítók között elvben lehettek nők? 2.A hivatalos álláspont szerint vannak-e még kyr-pusztítók Ynev jelenkorában?
 26. Üdv Mindenkinek! A kalandozok.hu közöségge az egyik legkülönlegesebb közösség a világon. Ennyi idő után a szerepjátékon túl más élmények és tevékenységek is összekötnek minket, amire gondolni mindig jó érzéssel tölt el. Azt szeretném kérni, hogy ha valaki tud felajánlani olyan dolgot, ami segíthet azokon kalandozótársakon, akik nehéz helyzetbe kerültek a vírus miatt azt tegyék meg itt a fórumban, vagy az antail@kalandozok.hu címen. Az szeretném kérni, hogy ha valakinek szüksége van valamire mert nehéz helyzetbe került, akkor jelezze ugyancsak az email címemen. Amennyiben lesznek felajánlások és kérések, akkor összekapcsolom őket. Sose árt egy plusz felület, ahol ezzel élhetünk!
 27. Székesfehérváron, néha Pesten. De az utolsó kettő játékunk a jelenlegi helyzet miatt skypon történt. Életutakat játszunk, én 2 vonalat mesélek egy 9-11-es szintű ( lovag, boszorkány, harcművész, njk varázsló) vonalat és egy 5-7-es szintű ( bárd, boszorkány, varázsló, kyel pap) vonalat. Ezekbe, már nemigazán tudsz becsatlakozni sajnos. @Kate is 2 vonalat mesél, talán amit érdemleges a szemszögödből megemlíteni, az az 1-2 es vonal (Harcos, harcművész, lovag, varázsló).
 1. Több aktivitás betöltése
×
×
 • Új...