Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Úrök város bajnokai MAGUS találkozó 2015.03.14.


MagyarGergely

Üdv Kalandozók!
Alább olvashatjátok a következő Krónikák MAGUS találkozó kiírását.
Menjünk minél többen!
[PRBREAK][/PRBREAK]Líthas,
a Krónikák.hu kilencedik évadába lépve rendezzük meg következő egynapos M.A.G.U.S. avagy kalandorok krónikái szerepjátékos találkozónkat és versenyünket.
attachment.php?attachmentid=543&stc=1
A tavalyi megkezdett történetszálakat tovább gombolyítandó hívunk el titeket egy klasszikus fantasy hagyományokon nyugvó történet lejátszására. Az idei egynapos találkozónkat március14-én rendezzük. A Krónikák történetében ez lesz a tizennyolcadik egynapos szerepjátékos rendezvényünk, ami feltételez némi érettséget a találkozó sorozat kapcsán. Összességében pedig aharmincnegyedik szerepjátékos alkalmunk a Krónikák színeiben, hogyha valakit esetlegmegzavarna az évről évre változó titulus.Arendezvény helyszíne változatlanul az Afri Café (Budapest; IX. ker. Kinizsi utca2-6.), ahol 9 órakor lesz a gyülekező, 9:30-kor az ünnepélyesmegnyitó és egy 9:45-ös mesélői megbeszélés végeztével 10:00-től 18:00 óráigtart majd a játék. 19:00-kor pedig az eredményhirdetést és a díjátadót követőenzárjuk a találkozót majd. Akalandmodult a Krónikák szervezői és mesélői fogják idén közösen írni éshelyszíne Dél-Ynev lesz, a Pyarroni Államközösség területén. Folytatvahagyományunkat a P.sz.3715-es esztendő első felében játszódik majd, így azelőtörténetet is erre az időre lőjétek majd be, ha lehetséges.Új-Pyarron lesz a helyszíne a soron következőkalandunknak, amely korábban még soha sem szerepelt ilyen találkozók ésrendezvények alkalmával. Az önálló kötetben a Hit Városa és Uwel nevében során „megénekelt” városóriásba mindenKalandozó másképpen és más céllal érkezik. Csak itt, az emberi civilizációmisztikummal és intrikákkal átszőtt fellegvárában derül ki, hogy mégis mennyit ér az akarata, alkalmassága és karja ereje.
A találkozó karakteralkotása ismételten lehetséges lesz az azóta is sokat fejlődött karakteralkotó programmal, amelynek előző verziójához képest ez alkalommal negyedik szintű karaktereket várunk majd kelléktárukat pedig egy szabadon választható előnnyel egészíthetik majd ki a kalandozók. Természetesenmég ezúttal is lesz lehetőség analóg karakteralkotásra. A M.A.G.U.S. rendezvényre való regisztráció a honlapon található elektronikus űrlap kitöltésével lesz hamarosan lehetséges, egészen március 2-ig (ugyaneddig várjuk a karakterekelőtörténeteit is).
A részvételi díj 2000 Ft/fő. Kérjük a játékosokat, hogy egyben, csapatszinten igyekezzenek utalni a könnyebb visszakereshetőség végett. A cím, amire a befizetéseket várjuk:

Szilágyi János – 10700581 56790137 51100005



AM.A.G.U.S. találkozóra való jelentkezésnek van egy maximális létszáma, amit arésztvevő mesélők és a helyszín milyensége indokol. Ez 15 csapat, körülbelül max. 100 fő, amelyfelett a regisztrált csapatok várólistára kerülnek, de erről külön értesítéstis kapnak majd. Minimum három fős csapatok jelentkezését várjuk és olyan kalandmesterekét, akik szívesen próbára tennék magukat egy ilyen szerepjátékos kihívás alkalmával.

Minden szerepjátékost és mesélőt szívesenvárunk a találkozónkra!



Üdvözlettel:


a Krónikák.hu szerkesztői,
az Elveszett Mesék társasága



Kalandozók véleménye

Recommended Comments

Nincsenek megjeleníthető megjegyzések.



A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés

×
×
  • Új...