Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Új várostérképek


MagyarGergely

Üdv kalandozók!

Nem szoktunk igazán figyelni arra, hogy kényszeresen éppen karácsonyra kerüljön fel az oldalra valami újdonság, ám ez most pont így sikerült. A mai napon felkerült az oldal interaktív nagy Ynev térképe alá több új város térképe is, szám szerint tíz újat, és négy régebbi, de frissített változatú térképet találhattok. 

Az elmúlt időszak fejlesztéseinek eredménye a praktikus mágiaelméleti okok miatt egyszerre, Antail főmágus jóvoltából mostanra kerültek fel a térképre, kaptak saját zászlócskát és lettek elérhetők a szokásos módon. Lesz olyan, aki számára az újonnan felkerült városok egy része ismert, hiszen az elmúlt időszak kalandmoduljaihoz is készültek, és aki azok dokumentumait ismeri, esetleg játszotta, mesélte az adott kalandot, találkozhatott már vele, csak hát a nagytérképre eddig még nem kerültek fel. Azért lesz olyan is, ami eddig nem jelent meg, és valóban újnak számít. 

Négy térképet a szokásos forrásfeldolgozó munkák során vált szükségessé frissíteni, mert vagy új anyagok kerültek feldolgozásra, és így szükségessé vált az azokban szereplő helyek beillesztése is a térképbe, vagy azóta születő kiegészítő indokolta. 

A következő városokról találhattok most új térképet az oldal Hercegi Könyvtárának nagy Ynev tékrépén: 

Alidax, Armen, Haddarennim, Hirtoun, Tabata, Tadzeh, Up-Umbar, Varreon, Viadomo, Weidor-Sín, illetve a következő térképek kerültek frissítésre: Erigow, Erion, Ifin, és Laorgan. 

A várostérképek természetesen a szokásos minőséget és részletességet követik, és zoomolhatók is. A rajtuk talált helyszínekről, elnevezésekről bővebb információt az oldal szószedetében találhattok. (Ennek újabb frissítése már csak jövőre várható.) Reméljük, sok kalandmesternek, játékosnak, esetleg írónak nyújtanak majd segítséget, és talán már a két földi ünnep között is színesíthetik a kalandjaitokat. 

Jó játékot, mesélést, alkotást kívánunk mindenkinek! 
Ynev nagytérkép


Kalandozók véleménye

Recommended Comments

Nincsenek megjeleníthető megjegyzések.A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés

×
×
  • Új...