Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Beszámoló a 2014. év utolsó Krónikák MAGUS találkozójáról


MagyarGergely

Üdv Kalandozók!
A mai napon (2014.11.08.) sikeresen megtartásra került a Krónikák csapatának szervezésében az idén utolsónak szánt MAGUS találkozó.
[PRBREAK][/PRBREAK]attachment.php?attachmentid=394&d=1403393131
Sorszámot nehéz mondani, a Krónikák többféle sorozatba rendezett, hol ilyen, hol olyan nevet viselő egynapos rendezvényeinek számolását nehéz követni, maguk a szervezők sem írták rá ezt mostani moduljukra.

A rendezvény helyszíne a jól ismert Afri Café volt, (Budapest, IX. ker. Kinizsi u. 2-6), ahol ez alkalommal tizennégy csapat és kalandmestereik, összesen kb. 75 fővel gyűltek össze. Külön öröm, hogy a szervező elmondása szerint a csapatok jelentős arányban teljesen újak, a versenyen még ismeretlen csapatok voltak, persze azért a l ismert arcok is fel-feltűntek. Volt, aki Kecskemétről, Szekszárdról, de még Debrecenből is tiszteletét tette a rendezvények. A találkozó 9-kor vette kezdetét, a játékosok ünnepélyes megnyitó és KM kiosztás után 10-18 óráig kalandozhattak Ynev világán.

 

A találkozó kalandmodulja is érdekesség volt a maga nemében. A Jöjj vissza vándor! címet viselő modult ez alkalommal a Krónikák szervező gárdája közösen állította össze, így egyszerre dicséri Somogyvári Judit, Goldgruber Katalin, Szabó Tamás, Fekecs Máté és Amund munkáját. Az egyszerű vonalvezetésű, mégis hangulatos történet Dél-Yneven, Új-Pyarron vidékén játszódott, a Psz. 3714. esztendőben.
A versenyre a MAGUS eredeti rendszerében került sor, a játékosok előre beküldött karakterekkel vehettek részt, a csapat új, számítógépes felülettel is támogatott karakteralkotási rendszere szerint. Kellemesen hatott, hogy ez az új rendszer szinte teljes egészében megegyezik a kezdeti szabálykönyvek rendszerével.

 

A rendezvényen a Kalandozok.hu is képviseltette magát, egy kalandmester, Magyar Gergely részvételével.

 

A mesélés 18-18,30-as végét követően rövid összegzés, majd ünnepélyes zárás következett. A Krónikás rendezvényekhez híven ezúttal sem kapott túlzott hangsúlyt a pontozás, fontosabb volt, hogy alapelvük szerint mindenki azonos oklevéllel és ajándékkal tért haza, ami között szép számmal szerepeltek ez alkalommal eredeti Rúna magazinok is.
Természetesen azért valamiféle sorrend mégiscsak született, így erről beszámolhatok:

 

A találkozón az első helyezést elért csapat az Add-Hoc lett, második helyet a Feketeretek, míg a harmadikat a The Expendables szerezte meg.

 

A találkozó szervezéséért ezúttal is Gulandro-t és a Krónikák csapatát illeti köszönet, előbbi sokadik alkalom óta kiválóan működő ráérzésének köszönhetően most is remek KM- és csapat párosítások születtek, ami magával hozta a jó szórakozást is.
A zárás búcsú szavai után még hosszabb-rövidebb beszélgetések következtek, és szinte záróráig tartott, mire mindenki elhagyta a jól sikerült találkozó színhelyét.

 

Jöjj vissza vándor!


Kalandozók véleménye

Recommended Comments

Nincsenek megjeleníthető megjegyzések.



A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés

×
×
  • Új...