Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Beszámoló a III. Mesélői Únképző Körről


MagyarGergely

Üdv kalandozók!
A tegnapi napon sikeresen megrendezésre került az harmadik Mesélői Önképző Kör a Cantinában.
[PRBREAK][/PRBREAK]attachment.php?attachmentid=461&d=1394878550

 


2014.11.22.-nharmadik alkalommal került megrendezésre a Mesélői önképző kör, Puskás Tibor (Mazsinó) szervezésében. A rendezvényhelyszíne a Cantina club volt (1074 Budapest, Alsó erdősorutca 3.)
A rendezvény 15,00-kor vette kezdetét. A klub alsó szintjén tizenöt profi és kezdő kalandmester gyűlt össze, ahol öt előadó fél-félórásra tervezettelőadását hallgathatták meg. A több, immár ezen az eseményen visszatérőnek nevezhető résztvevő mellett ez alkalommal is voltak új érdeklődők.
Az egykori alapító-Kalandozós főszervező és ötletgazda mellett a Kalandozók.hu
három fővel képviseltette magát, egy fő előadó mellett Daru vállalta magára az esemény profi szinten történő hang- és képrögzítését, és a hallgatóság soraiban Con Salamander is helyet foglalt.
Az eseményre nem csak a közelből érkeztek, volt előadó, aki Győrből utazott le az eseményre. A belépő díj a Cantina napi jegye, fejenként 400Ft volt, és a helyszínen büfé is rendelkezésre állt. A kivetítővel istámogatott előadások változatos témában, a kezdőtől a haladó szintig adtakötleteket és tanácsokat a kalandmester társaknak. A rendezvény előadói voltak:

 

Hartyándi Mátyás - Szereptanulás;
Magyar Gergely - Világhű mesélés;
Harmath László - Szerepjáték mesélői alapok;
Puskás Tibor - Kiegészítő szabályok a modulhoz;
Hartner Gergely - Karakterek felépítése.

 

Az előadások rövid szünetekkel 18,00-ig húzódtak, ami után beszélgetés, illetve egy rögtönzött mesélés következett, ahol Hartyándi Mátyás vezetésével egy "ismeretlen" játékot próbálhattak ki az érdeklődők.

 

A következő ilyen esemény - reméljük, legalább hasonló érdeklődéssel - január közepén várható. Addig is, minden előadásról lehet érdeklődni, kérdezni, véleményt nyilvánítani a külön erre a célra létrehozott Facebook csoportban.
A következő eseményre is szeretettel vár mindenkit a szervező, ahogy azokat is, akik kellő tapasztalattal és főleg mondanivalóval rendelkeznek egy-egy előadás megtartásához a témában.
Remélem, hogy a jó hangulatú - és egyébként igen hasznos - esemény és kezdeményezést továbbra is növekvő érdeklődés fogadja majd és sokakkal találkozunk legközelebb is!


Kalandozók véleménye

Recommended Comments

Nincsenek megjeleníthető megjegyzések.



A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés

×
×
  • Új...