Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Beszámoló a XII. Kalandozók Nyári táborról


MagyarGergely

Üdv kalandozók!
Noha 2014. 07.02.-06. között sikeresen megtartottuk idei Nyári táborunkat, adósok vagyunk még egy beszámolóval róla, elsősorban azoknak, akik idén nem tudtak részt venni rajta, vagy akik csak fel akarják eleveníteni az emlékeket.
Antail beszámolója:
[PRBREAK][/PRBREAK][ATTACH=CONFIG]421[/ATTACH]
A XII. Kalandozok.hu Nyári Tábora Gyömrőn került megrendezésre 2014. július 2-6 között. A tábor sokak számára egy könnyed pörköltözős 0. nappal kezdődött, melyet az önfeledt beszélgetések pillanatok alatt átrepítettek a tábor hivatalos első napjába.

 

Idén a játékosok a játékot már a tábor első napján elkezdték. Az így 4 napon átívelő “Két vihar közt” névre keresztelt versenymodult idén Hulla készítette. A KM-JK párosítást online, a csapatok csapatkapitányai közreműködésével sorsolás útján oldottuk meg, amely sokak számára kedvező, sokaknak pedig újszerű szituációt hozott. A modul során a kalandozóknak egy sötét sziget rejtélyeit kellett felderíteniük, és megannyi - sokak számára egész életre szóló rettegést okozó - veszedelemmel megküzdeniük.

 

A tábor első napján került levetítésre a Kalandozok.hu: A film, amely egy, néhány volt és jelenlegi szerkesztővel készített riportfilm Daru rendezésében. A film immáron elérhető YouTube csatornánkról, annak megtekintését mindenkinek jó szívvel ajánlom.

 

A tábor második napján a versenymodul után került megrendezésre az Ynev vetélkedő, amelyet idén megint kivetítős, izgalmas show keretében tálaltunk azoknak, akik voltak elég merszek és bele mertek vágni. A kérdések összeállításában Bűvdudás és Coryss, továbbá Con Salamander és én segédkeztem. Sikerült bebizonyítanunk, hogy mindig lehet nehezebbet kérdezni, mint annak idején.

 

A harmadik tábornapból először a számháborút emélném ki, ami eszméletlen jó hangulatban telt az azon részt vevők és a partvonalról figyelők számára is. A számháború után vette kezdetét egy kis 1.5 órás viadal a kastély előtti küzdőarénában, ahová a profik lelkesedése folytán szerencsére sikerült pár új harcost is beavatnunk. Kívánom, hogy a jövőben is emelt fővel (amennyiben meg tudták védeni) lépjenek az aréna homokjába! A nap folyamán többször láttam embereket frizbizni! Szerintem nagyon élvezték, mert a tűző nap se tántorította meg őket. Javítsatok ki, ha nem így volt.

 

A negyedik napot a versenymodul befejezése után, az alternatív szerepjáték délután töltötte ki, amelybe olyan vendég táborlakók is becsatlakozhattak, akik csak 1 napra engedhették meg, hogy eljöjjenek. Az eseményen többféle világ és rendszer megjelent, erről a kezdeményezésről csak pozitív visszajelzéseket kaptunk, szóval megtartjuk ilyen jól szervezett formán a jövőben is.

 

A negyedik napot az eredményhirdetés zárta, ahol először is az oldalon az év folyamán korábban kihírdetett fogadótervező pályázat nyerteseit illette taps. (A fogadók egyszer csak elérhetőek lesznek majd az oldalról.)

Fogadótervező pályázat helyezettek
1. Csikesz Orsolya: Fogadó az ezüst hídon túl
2. Orbán Tamás és Horváth Adrienn: Az Ut-Ász
3. Németh Roland: A Fehér Toportyánhoz címzett fogadó és kocsma

Ynev vetélkedő
1. MG és Daru

Legjobb Csapat kategória
1. Concordium
2. Chutzpah
3. Oscuridad

Legjobb szerepjátékos
Morrick

Ezúton is gratulálok mégegyszer a nyerteseknek és minden játékos csapatnak!

A tábor ötödik napján összecsomagoltunk és hazamentünk aludni! :-) Idén is egy jó nyári táboron vagyunk túl, amiből megint sokat tanultunk, hogy a jövőben mégjobban a részt vevők igényeire tudjuk szabni a tábor formáját. Az idei tábor a vendégekkel együtt 60-as létszámra duzzadt, melyből 8 csapat küzdötte végig a versenymodult 8 KM vezetésével.

 

Találkozunk a Téli Táborban!

 

A tábor verenymodulja:
Két vihar közt


Kalandozók véleménye

Recommended Comments

Nincsenek megjeleníthető megjegyzések.



A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés

×
×
  • Új...