Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Beszámoló az Úrök Város bajnokai MAGUS találkozóról


MagyarGergely

Üdv kalandozók!
A mai napon (2015.03.14.) sikeresen megrendezésre került az Örök Város Bajnokai MAGUS találkozó és verseny.
[PRBREAK][/PRBREAK]attachment.php?attachmentid=558&stc=1

 

A Krónikák csapatának szervezésében ismét megrendezésre került a szokásos egynapos verseny, az év második jelentős MAGUS eseményeként. Az Enoszukei versenysorozat után az idei az Örök Város Bajnokai nevet kapta.

A rendezvény helyszíne a jól ismert Afri Café volt, (Budapest, IX. ker. Kinizsi u. 2-6), ahol ez alkalommal huszonhárom csapat és kalandmestereik, összesen kb. 125 fővel gyűltek össze. Külön öröm, hogy a szervező elmondása szerint a csapatok jelentős arányban teljesen újak, a versenyen még ismeretlen csapatok voltak, persze azért a l ismert arcok is fel-feltűntek. Volt, aki Kecskemétről, Szekszárdról, de még Debrecenből is tiszteletét tette a rendezvények. A találkozó 9-kor vette kezdetét, a játékosok ünnepélyes megnyitó és KM kiosztás után 10-18 óráig kalandozhattak Ynev világán.

 

A találkozó kalandmodulja is érdekesség volt a maga nemében. A Falka címet viselő kalandmodult ismét a Krónikák szervező csapata közösen állította össze, így egyszerre dicséri Somogyvári Judit, Goldgruber Katalin, Szabó Tamás, Fekecs Máté és Amund munkáját. A több szállal és csavarral bonyolított gyilkosságos-kinyomozós modul nem csak érdekes történetet adott a játékosoknak és szabadon mesélhető modult a kalandmestereknek, de elsőként tette igazán játszhatóvá Új-Pyarron városát is, mégpedig a Krónikák rendezvények szokása szerint a Psz. 3715. évben.

 

A versenyre a MAGUS eredeti rendszerében került sor, a játékosok előre beküldött karakterekkel vehettek részt, a csapat új, számítógépes felülettel is támogatott karakteralkotási rendszere szerint. Az eredeti MAGUS rendszerre épülő karakteralkotás mellett azonban elkezdődött az esetenként végtelen tápolásokhoz vezető régi Krónikák karakteralkotás előny-rendszerének visszacsepegtetése is.

 

A rendezvényen a Kalandozok.hu is képviseltette magát, egy játékos csapat, (Felon, Batka, BigMac és Weilon) és két kalandmester, Sneer és Magyar Gergely részvételével.

 

A mesélés 18-18,30-as végét követően rövid összegzés, majd ünnepélyes zárás következett. A Krónikás rendezvényekhez híven ezúttal sem kapott túlzott hangsúlyt a pontozás, fontosabb volt, hogy alapelvük szerint mindenki azonos oklevéllel és ajándékkal tért haza, ami között nem kevés MAGUS regény is helyet kapott. Az ajándékok egyébként Cirifischio egykori gyűjteményéből származtak, amit igen kedvezményes áron bocsájtott a Krónikák rendelkezésére.

 

A találkozó szervezéséért ezúttal is Gulandro-t és a Krónikák csapatát illeti köszönet, előbbi sokadik alkalom óta kiválóan működő ráérzésének köszönhetően most is remek KM- és csapat párosítások születtek, ami magával hozta a jó szórakozást is.
Õszintén remélem, hogy legközelebb is ilyen érdeklődéssel és létszámmal sikerül majd megrendezni a találkozót.
A találkozó kalandmodulja:

 

Falka


Kalandozók véleménye

Recommended Comments

Nincsenek megjeleníthető megjegyzések.



A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés

×
×
  • Új...