Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Beszámoló az V. Világok Szárnyain MAGUS szerepjáték versenyről


MagyarGergely

A hétvégén (2014.05.17.) lezajlott a Világok Szárnyain RPG Verseny Debrecenben, a Kossuth Lajos Kollégiumban.
[PRBREAK][/PRBREAK][ATTACH=CONFIG]358[/ATTACH]
A KLK RPG Klub évente megrendezésre kerülő asztali szerepjáték versenye immár ötödik alkalommal biztosított remek szórakozást a résztvevőknek. A M.A.G.U.S. ETK rendszerű verseny idei témája 3650-es évekbeli Dél-Quironeia kalózainak világa volt. A Györfi Péter és Madarasi Tamás által írt kalandmodul nem szűkölködött fordulatokban sem. Címe: A nagyvilág nem elég. Talán emiatt is lehetett, hogy a nyolcórás játékidőben jó pár csapatnak nem sikerült a végére érnie, azonban az idei eseményen úgy tűnt, hogy kivétel nélkül minden csapat inkább a hangulatos játékra, mintsem a modul megoldására törekedett. Bizonyára ennek is köszönhető, hogy az egész napos esemény hangulata igen jó volt. Ezt a hangulatot csak fokozta a verseny helyszínéül szolgáló Klubterem és a Koli Kávéró falait díszítő, ugyancsak kalózos témájú fantasy képek mellett, hogy néhány kalandmester kalóz cospaly-jel is készült.
A versenyre 9 csapat nevezett. További érdekesség, hogy idén a résztvevők közül az eddig megszokott, főként Debrecen és vonzáskörzetében élő játékosok mellett többen Budapestről és ketten Skóciából is érkeztek. A pontozók létszáma is bővült az elmúlt évekhez képest. Hajnal Hajnalka képviselte a hölgyek táborát, igyekezve a szebbik nem nézőpontjából vizsgálni a játékosok, KM-ek és csapatok teljesítményét. Szikszai Imre, Szécsi Balázs és Bakó Péter évtizedes játékbeli tapasztalatukkal vizsgálták a szerepjátékosok teljesítményét. S idén sem maradt el a rendezvényről Kornya Zsolt, alias Raoul Renier sem a pontozók soraiból.
A verseny idei díjazottjai:
Legjobb csapatok:
1. - Tatterek
2. - Keleti Krónikások, a víz alatt lángoló hajó
3. - IQ Banda

 

Legjobb játékosok:
1. - Joó Réka
2. - Tóth Attila
3. - Czier János

 

Legjobb kalandmesterek:
1. - Madarasi Tamás
2. - Pipís Zoltán
3. - Szabó Nikolett

Gratulálunk a nyerteseknek!

 

A Kalandozok.hu a tervekkel ellentétben nem vett részt a versenyen, ezért a beszámolót Győrfi Péter írta - köszönjük neki.

 

A találkozó kalandmodulja hamarosan elérhető lesz az oldalon.


Kalandozók véleménye

Recommended Comments

Nincsenek megjeleníthető megjegyzések.



A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés

×
×
  • Új...