Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
  • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Beszámoló a IX. Hősök Napjáról


Con Salamander

Üdv Kalandozók,

Május hatodikán, szombaton lezajlott a IX. Hősök Napja találkozó, melyen volt szerencsém részt venni. A találkozón nyolc csapat vett részt, és az ország minden tájáról érkeztek érdeklődők. A helyszínt most is a szekszárdi Babits Mihály művelődési központ biztosította, egy rendkívül szép és tágasnagyterem képében, ahol kényelmesen elfért mindenki.
A rendezvény 9 órakor kezdődött, és a tervek szerint a játék 17 óráig tartott volna, de néhány csapat annyira belemerült, hogy a szervezők közel 18 óráig engedélyezték a játékot. Ekkor egy rövid KM-megbeszélés során sikerült eldönteni, melyik csapat a győztes - azaz ki viheti haza a vándorkupát. Ez most a “Helyiek plusz Egy” csapat volt, melynek én magam meséltem. Az illúzionistából, kardművészből, harcosból és domvik-papból összeverődött társaság meglepően jól muzsikált együtt, könnyedén vettek minden akadályt, mindenki tudta, mi a dolga, pedig nem egy összeszokott csapatról van szó. Ezúton is gratulálok nekik! Több mesélő ezután is még folytatta egy rövid ideig a játékot, kihasználva az eredményhirdetésig hátralévő perceket. A legjobb szerepjátékos(ok) is díjban részesült, végül a mesélők két játékost, Andit (Arel-pap) és Szíriuszt (Kardművész) is díjazták, nyereményük egy Amundok Könyve illetve egy Rúna magazin voltak. A Hősök Napja szervezői szokásukhoz hűen minden játékosnak ajándékkal készültek, számtalan antikvár könyv közül választhatták ki a nekik tetszőt. A rendezvénynek volt fotósa is, az elkészült fényképeket az alábbi linken érhetitek el:

https://drive.google.com/drive/folders/0BzyPWBKtFlNueGprVFpxVXhQM28

A csapat által jegyzett versenymodul a Róka és a Farkas címet kapta, és egy folytatásos modul-sorozat részeként Nandahalára, Észak-Ynev egyik ismeretlenebb vidékére, Fenyvesföldre kalauzolta el a kalandozókat. A modulban a játékosok egy különös szövetséget - a környéken élő elfek, egy kahrei oligarcha és egy ork párianemzetség - ismerhetnek meg, akik együttesen próbálják ellehetetleníteni, hogy Nandahala népe gar Bokkart, a crantával egykor szövetségre lépő ork héroszt hívja segítségül. A modul elérhető a cikkgyűjteményben.
 


Kalandozók véleménye

Recommended Comments

Nincsenek megjeleníthető megjegyzések.Ülj oda az asztaltársasághoz...

Hozzájuk szólhatsz anélkül is, hogy bemutatkoznál. Ha ismert kalandozó vagy, Fedd fel kiléted hogy megismerjenek.

Vándor
Hozzászólás írása...

×   Formázott tartalmat illesztettél be.   Formázás megszüntetése

  Only 75 emoji are allowed.

×   A hivatkozásodat beágyazta a gépszolga automatikusan.   Mutasd inkább hivatkozásként

×   A Pszi-emlékfelidézés sikeres volt.   Szerkesztőablak kiürítése

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Új...