Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Beszámoló a Kétváros MAGUS találkozóról


MagyarGergely

Üdv kalandozók!
A mai napon sikeresen megrendezésre került a Kétváros MAGUS találkozó.
[PRBREAK][/PRBREAK]attachment.php?attachmentid=667&stc=1
A mai napon (2015.06.20.) sikeresen lezajlott az (első) Kétváros MAGUS szerepjátékos találkozó. A MAGUS rendezvények sorában új eseményt Budapesten, a MÜSZI-ben (VIII. kerület, Blaha Lujza tér 1.) tartották, Lozartan és Valheru közös szervezésében. Az eldugott, közepes minőségű helyszínen kicsit zsúfoltan helyezkedtek el a csapatok, de ez sem rontotta el a hangulatot. A helyszínen büfé is üzemelt, és a szervezők becsületére legyen mondva, a kalandmesterek teljes ellátást kaptak.
Örömmel szembesültünk vele, hogy a MAGUS találkozókról már ismert páros sokáig tervezett saját találkozója végül megvalósult.

 

A versenyre előre leadott karakterekkel nevezhettek az érdeklődők, a rövid, és a MAGUS eredeti rendszeréhez igazodó karakteralkotást a verseny számára létrehozott honlapon találhatták meg a játékosok.
A találkozó kalandmodulja a Kétváros titkai címet viselte, és Lozartan közreműködésével Valheru alkotása. A történet a Psz. 3715. évben, Észak-Yneven, az Ebora-tóhoz közeli Kétvárosban játszódott. A lehetőségekkel túlzsúfolt kalandmodul számtalan lehetőséget biztosított a csapatok számára.

 

A találkozóra 33 játékos és kalandmestereik, hét csapatban érkeztek. A versenyen képviseltette magát a Kalandozók.hu is, három kalandmesterrel Big Mac, Con Salamander és Magyar Gergely személyében.

 

A találkozó 9 órakor vette kezdetét, és a gyülekezés, mesélői megbeszélés és rövid megnyitó után a mese egészen 19 óráig tartott. A szerepjátékos és csapat teljesítményt értékelő mesélői megbeszélés után sor került az eredményhirdetésre, és a játékosok a helyezések sorrendjében választottak az ajándék könyvek közül, ahová ezúttal is bekerült egy Kalandozók modulgyűjtemény is. A résztvevők emléklapot is kaptak.
A találkozón a három legjobb szerepjátékos teljesítményt nyújtó csapatot értékelték:
I. - Szolnokiak Kalandmesterük Víí.
II. - Pusztulat lovasai Kalandmesterük: Messor.
III. - VVTF. Kalandmesterük: Magyar Gergely.

 

A helyezetteknek gratulálunk!

 

A "minden kezdet nehéz" igazságból a résztvevők nem sokat érezhettek, és úgy gondolom, a két szervező kitartó munkájának köszönhetően egy rendben lezajlott, jó hangulatú MAGUS találkozón vehettünk ma részt. Csak remélni tudjuk, hogy a rendezvény megmarad, és immár sorozattá lépve elő, a jövőben is tovább színesíti a MAGUS események sorát.

 

Kétváros titkai


Kalandozók véleménye

Recommended Comments

Nincsenek megjeleníthető megjegyzések.



A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés

×
×
  • Új...