Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
  • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Beszámoló a Kétváros MAGUS találkozóról


MagyarGergely

Üdv kalandozók!
A mai napon sikeresen megrendezésre került a Kétváros MAGUS találkozó.
[PRBREAK][/PRBREAK]attachment.php?attachmentid=667&stc=1
A mai napon (2015.06.20.) sikeresen lezajlott az (első) Kétváros MAGUS szerepjátékos találkozó. A MAGUS rendezvények sorában új eseményt Budapesten, a MÜSZI-ben (VIII. kerület, Blaha Lujza tér 1.) tartották, Lozartan és Valheru közös szervezésében. Az eldugott, közepes minőségű helyszínen kicsit zsúfoltan helyezkedtek el a csapatok, de ez sem rontotta el a hangulatot. A helyszínen büfé is üzemelt, és a szervezők becsületére legyen mondva, a kalandmesterek teljes ellátást kaptak.
Örömmel szembesültünk vele, hogy a MAGUS találkozókról már ismert páros sokáig tervezett saját találkozója végül megvalósult.

 

A versenyre előre leadott karakterekkel nevezhettek az érdeklődők, a rövid, és a MAGUS eredeti rendszeréhez igazodó karakteralkotást a verseny számára létrehozott honlapon találhatták meg a játékosok.
A találkozó kalandmodulja a Kétváros titkai címet viselte, és Lozartan közreműködésével Valheru alkotása. A történet a Psz. 3715. évben, Észak-Yneven, az Ebora-tóhoz közeli Kétvárosban játszódott. A lehetőségekkel túlzsúfolt kalandmodul számtalan lehetőséget biztosított a csapatok számára.

 

A találkozóra 33 játékos és kalandmestereik, hét csapatban érkeztek. A versenyen képviseltette magát a Kalandozók.hu is, három kalandmesterrel Big Mac, Con Salamander és Magyar Gergely személyében.

 

A találkozó 9 órakor vette kezdetét, és a gyülekezés, mesélői megbeszélés és rövid megnyitó után a mese egészen 19 óráig tartott. A szerepjátékos és csapat teljesítményt értékelő mesélői megbeszélés után sor került az eredményhirdetésre, és a játékosok a helyezések sorrendjében választottak az ajándék könyvek közül, ahová ezúttal is bekerült egy Kalandozók modulgyűjtemény is. A résztvevők emléklapot is kaptak.
A találkozón a három legjobb szerepjátékos teljesítményt nyújtó csapatot értékelték:
I. - Szolnokiak Kalandmesterük Víí.
II. - Pusztulat lovasai Kalandmesterük: Messor.
III. - VVTF. Kalandmesterük: Magyar Gergely.

 

A helyezetteknek gratulálunk!

 

A "minden kezdet nehéz" igazságból a résztvevők nem sokat érezhettek, és úgy gondolom, a két szervező kitartó munkájának köszönhetően egy rendben lezajlott, jó hangulatú MAGUS találkozón vehettünk ma részt. Csak remélni tudjuk, hogy a rendezvény megmarad, és immár sorozattá lépve elő, a jövőben is tovább színesíti a MAGUS események sorát.

 

Kétváros titkai


Kalandozók véleménye

Recommended Comments

Nincsenek megjeleníthető megjegyzések.Ülj oda az asztaltársasághoz...

Hozzájuk szólhatsz anélkül is, hogy bemutatkoznál. Ha ismert kalandozó vagy, Fedd fel kiléted hogy megismerjenek.

Vándor
Hozzászólás írása...

×   Formázott tartalmat illesztettél be.   Formázás megszüntetése

  Only 75 emoji are allowed.

×   A hivatkozásodat beágyazta a gépszolga automatikusan.   Mutasd inkább hivatkozásként

×   A Pszi-emlékfelidézés sikeres volt.   Szerkesztőablak kiürítése

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Új...