Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Beszámoló az V. Hősök Napja MAGUS találkozóról


MagyarGergely

Üdv kalandozók!
A tegnapi napon (2015.04.11.) sikeresen megrendezésre került az V. Hősök Napja MAGUS találkozó.
[PRBREAK][/PRBREAK]attachment.php?attachmentid=621&stc=1

 

Immár sorban az ötödik alkalommal rendezte meg a szekszárdi Héroszok klub MAGUS szerepjátékos találkozóját és versenyét 2015.04.11-n, szombaton.
A rendezvény helyszíne a mára szokásossá váló szekszárdi Babits Mihály Kulturális Központ, ahol kiváló körülmények várták a résztvevőket.
A találkozón ez alkalommal 21 fő vett részt, a helyi csapatok mellett Siófokról és Budapestről is érkeztek kalandvágyó játékosok. Négy csapat vetette magát kalandmestereik vezetésével az ynevi kalandba, akik a Hősök napja jelszavának megfelelően nem akartak tétlenül "örökké élni". A versenyt a MAGUS eredeti rendszerében bonyolították le. A találkozóra a játékosok előre leadott karakterekkel és előtörténetekkel nevezhettek, a verseny már sokadik alkalommal a Krónikák karakteralkotási rendszerét használta. A rendezvényen a Kalandozók.hu-t egy kalandmester, Magyar Gergely képviselte.
A kalandmodult ez alkalommal Lucius írta. A Körförgás című modul Dél-Ynevre, Enysmon egy félreeső és különleges városába, Rónavégbe kalauzolta a játékosokat, a Psz. 3615. esztendőbe.
A találkozó 10,00-kor vette kezdetét, a gyors megnyitó utána a csapatok egészen 18 óráig kalandozhattak. A jó hangulatú versenyt gyors mesélői megbeszélés, majd eredményhirdetés és zárás követte.
Noha a találkozón a Krónikák-os hagyományoknak megfelelően nem a verseny és a díjazás volt a lényeg, hiszen senki nem távozott üres kézzel, mégis említést érdemel az elsőként választó (első helyezést elért) csapat, a Siófokról érkezett Fekete Szív, kalandmesterük Magyar Gergely volt. Gratulálunk nekik! A játékosok könyv nyereményei mellett minden résztvevő oklevelet kapott emlékül a Hősök Napja lelkes szervezőitől.
A találkozót sörözéssel (kólázással, miegymás) egybekötött beszélgetés követte, így a már szintén szokássá váló baráti hangulatban búcsúztak egymástól a résztvevők.

 

Örömmel írtam ezt a beszámolót is, hiszen az ötödik rendezvény talán már garanciát biztosít a további szervezésre, és remélem, hogy még sokáig, és növekvő létszámmal élvezhetjük a jövőben is a régió egyetlen rendszeres MAGUS eseményét! Csak így tovább, és legyünk még többen a következő eseményen, amikor Szekszárdon újra felvirrad a Hősök Napja!

 

Körforgás


Kalandozók véleménye

Recommended Comments

Nincsenek megjeleníthető megjegyzések.



A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés

×
×
  • Új...