Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
  • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Beszámoló az V. Hősök Napja MAGUS találkozóról


MagyarGergely

Üdv kalandozók!
A tegnapi napon (2015.04.11.) sikeresen megrendezésre került az V. Hősök Napja MAGUS találkozó.
[PRBREAK][/PRBREAK]attachment.php?attachmentid=621&stc=1

 

Immár sorban az ötödik alkalommal rendezte meg a szekszárdi Héroszok klub MAGUS szerepjátékos találkozóját és versenyét 2015.04.11-n, szombaton.
A rendezvény helyszíne a mára szokásossá váló szekszárdi Babits Mihály Kulturális Központ, ahol kiváló körülmények várták a résztvevőket.
A találkozón ez alkalommal 21 fő vett részt, a helyi csapatok mellett Siófokról és Budapestről is érkeztek kalandvágyó játékosok. Négy csapat vetette magát kalandmestereik vezetésével az ynevi kalandba, akik a Hősök napja jelszavának megfelelően nem akartak tétlenül "örökké élni". A versenyt a MAGUS eredeti rendszerében bonyolították le. A találkozóra a játékosok előre leadott karakterekkel és előtörténetekkel nevezhettek, a verseny már sokadik alkalommal a Krónikák karakteralkotási rendszerét használta. A rendezvényen a Kalandozók.hu-t egy kalandmester, Magyar Gergely képviselte.
A kalandmodult ez alkalommal Lucius írta. A Körförgás című modul Dél-Ynevre, Enysmon egy félreeső és különleges városába, Rónavégbe kalauzolta a játékosokat, a Psz. 3615. esztendőbe.
A találkozó 10,00-kor vette kezdetét, a gyors megnyitó utána a csapatok egészen 18 óráig kalandozhattak. A jó hangulatú versenyt gyors mesélői megbeszélés, majd eredményhirdetés és zárás követte.
Noha a találkozón a Krónikák-os hagyományoknak megfelelően nem a verseny és a díjazás volt a lényeg, hiszen senki nem távozott üres kézzel, mégis említést érdemel az elsőként választó (első helyezést elért) csapat, a Siófokról érkezett Fekete Szív, kalandmesterük Magyar Gergely volt. Gratulálunk nekik! A játékosok könyv nyereményei mellett minden résztvevő oklevelet kapott emlékül a Hősök Napja lelkes szervezőitől.
A találkozót sörözéssel (kólázással, miegymás) egybekötött beszélgetés követte, így a már szintén szokássá váló baráti hangulatban búcsúztak egymástól a résztvevők.

 

Örömmel írtam ezt a beszámolót is, hiszen az ötödik rendezvény talán már garanciát biztosít a további szervezésre, és remélem, hogy még sokáig, és növekvő létszámmal élvezhetjük a jövőben is a régió egyetlen rendszeres MAGUS eseményét! Csak így tovább, és legyünk még többen a következő eseményen, amikor Szekszárdon újra felvirrad a Hősök Napja!

 

Körforgás


Kalandozók véleménye

Recommended Comments

Nincsenek megjeleníthető megjegyzések.Ülj oda az asztaltársasághoz...

Hozzájuk szólhatsz anélkül is, hogy bemutatkoznál. Ha ismert kalandozó vagy, Fedd fel kiléted hogy megismerjenek.

Vándor
Hozzászólás írása...

×   Formázott tartalmat illesztettél be.   Formázás megszüntetése

  Only 75 emoji are allowed.

×   A hivatkozásodat beágyazta a gépszolga automatikusan.   Mutasd inkább hivatkozásként

×   A Pszi-emlékfelidézés sikeres volt.   Szerkesztőablak kiürítése

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Új...