Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Fejlesztések


MagyarGergely

Üdv kalandozók!

Az oldalunk és hasznos alkalmazásai számos apró fejlesztéssel lett jobbá a napokban. Gilron és Sogron hű szolgáinak munkájának hála, az oldalon több újabb apróságot találhattok. 

1 - Antail rúnáinak hála, Ynev interaktív nagytérképe korszerűbb mágiával, kisebb meditációs idővel működik. 

2 - Szintén Antail főmágus varázslatai okán az Ynev térképen új zászlócska-réteg jelent meg, ami a címerekről szól. Az MG által több éve fejlesztett, mára számtalan modulban és kiegészítőben napvilágot látott ynevi címerek végre kikerülnek az oldalra és a térképről is elérhetővé válnak, így mindenki a játékának és meséjének megfelelő helyszínről válogathatja Ynev már kitalált címereit. A kezdeti próba változatok - pontosabban az első feltöltött címerek - mellett a készlet fokozatosan bővül majd. Természetesen a címereket az oldal cikkei között böngészve is ugyanúgy megtaláljátok majd. 

3 - A szószedet szócikkei immár linkként működnek, így kimásolva őket egyenesen és külön keresgetés nélkül is a megfelelő szócikkre irányíthatjátok a figyelmet, legyen az kalandmodul, kiegészítő, fórum hozzászólás, vagy bármilyen felület, ahol szükséges lehet.

4 - Megszületett a szószedet és a kronológia összekapcsolása, a már korábban beharangozott  módon. A kronológia egyes évszámainál - még itt is csak próba jelleggel találtok néhány, a jövőben majd a teljességig bővülő - találtok néhány, a témával foglalkozó szócikkeket, amit azonnal meg is lehet nézni, így ezután már könnyen, keresgetés nélkül is elolvashatók a szükséges részletek egy-egy tömören megfogalmazott eseménnyel kapcsolatban. 

Remélem, hogy sokat, és így talán még többet használjátok majd az oldalt! 

Jó mesélést, játékot, írást és fejlesztést kívánok! 

Baraad címerei


Kalandozók véleménye

Recommended Comments



A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés

×
×
  • Új...