Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Felkerült az első új kiegészítő


MagyarGergely

„Ki gondolta volna, hogy a titkosszolgálat legfontosabb és legtitkosabb feljegyzéseit ilyen messze őrzik Új-Pyarron díszes, fehér falaitól! A különböző megtévesztési technikák alkotó módon való alkalmazása persze mindig is jellemző volt az Államszövetség ügynökeire. Ahogy a kíméletlen precizitás is, ahogy mindent lejegyeztek.

[PRBREAK][/PRBREAK]

 

Csak idő kérdése volt, hogy valamikor, valaki sikerrel keresi meg. No, nem mintha könnyen ment volna... Több évnyi kutatásba, számos halottba - mindkét oldalon - s talán lélekbe is került. Hogy megérte-e, hogy előny származik-e majd belőle, az már a klánon múlik. Te mindent megtettél. Ígéretes fiatal éveidet, az egyik szemedet és majdnem az elméd épségét áldoztad a nyugodt, gondtalan élet lehetőségével együtt a siker oltárán. De most itt állsz. Papokat és bosszúálló paplovagokat elkerülve, ügynökök trükkös kelepcéiből kijutva, kíméletlen fejvadászok elől menekülve, Lar-Dor varázsló-ügynökeit is túlélve, anyagtalan mentállények szorítását leküzdve... az ódon könyvtár elhagyatott falai között. Hiába, a klán mindig is számíthatott a legjobbjaira. Ahogy a legvakmerőbbjeire, és a legbátrabbjaira is. Néha ezekből a címekből több is kijutott egy személynek... Azt, hogy a kiképzés és az embertelen felkészítés megérte az áldozatot, már akkor tudtad, amikor megtaláltátok az irattárat. Azt, hogy a társaid elveszése is szükséges áldozat volt, csak az öröm tudta elfogadtatni, ahogy átléptél a ritkán látogatott könyvtárerőd tércsapda-kamrájának falán. Nem volt egyszerű feladat bejutni, de sikerült. Persze a feladatnak ezzel még csak a könnyebbik része teljesült... Itt az ideje hozzálátni a klán számára hasznos titkokat kideríteni. Elővigyázatosságokra már alig van idő... de azért gondosan ügyelve lapozod fel a fakított bőr borítású, egymásba karoló arany- és ezüstkörrel megjelölt, magnetit veretes kódexet... valahol a titkos testőrség fejezetnél...”


attachment.php?attachmentid=53&stc=1

 

Üdvözlet minden kalandozónak!

 


Az oldalon - aki figyeli, láthatta - gőzerővel halad a feltöltés. Ez, a tanév megkezdődtével valószínű, hogy „emberi erőre” esik majd vissza, de meg nem áll, a MAGUS kiegészítők számát igyekszem napról-napra gyarapítani az oldalon. A cikkek feltöltése azonban mérföldkőhöz érkezett, hiszen elértük a 250 feltöltött cikket, és bár még messze van a jócskán ezer fölöttire tervezett, utána is folyamatosan gyarapuló teljes szám - bizony, bizony, szeretett játékunk világához ilyen nagy számú írás és anyag jelent már meg - ami elegendő ok arra, hogy végre, a kényszerű, hosszú szünet után elkezdődjön a valóban új, Neten még meg nem jelent, mostani MAGUS cikkek megjelentetése. Ezek frissülésének gyakorisága nem garantált, tőletek függ, és remélem, az oldal megtáltosodásával nem csak a fórum hozzászólások, hanem a megírt és beküldött kiegészítők is gyarapodnak majd, szeretettel és megfelelő szakmai éhséggel várjuk őket! Természetesen az új cikkekről ugyanúgy fogunk hírezni, mint régen is tettük. A régebbi, sokszor látott cikkek esetében erre már csak a mennyiségük miatt sincs lehetőség, és értelme sem volna, de az új írások megérdemlik a megfelelő tálalást.
Örömömre szolgál, hogy a megújult Kalandozók oldal első valóban új MAGUS kiegészítőjeként egy megfelelő komolyságú és minőségű cikket jelenthetek be.
Mai nappal kikerült az oldalra Cirifischio tollából a Pszi-mester leírása, az Új tekercsek vázlatos kasztját megfelelően kibővítve és jó néhány új diszciplínával kiegészítve, játéktechnikájában az általunk és rendezvényeinken mai napig használt és preferált kétfokú rendszerhez igazítva, képekkel gazdagon illusztrálva. Remélem, hogy a kasztot kedvelő játékosok és kalandmesterek játékát megfelelően színesítheti majd.

 


Kalandozók véleménye

Recommended Comments

Nincsenek megjeleníthető megjegyzések.



A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés

×
×
  • Új...