Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Frissült Ynev nagytérképe


MagyarGergely

Üdv kalandozók!

Örömmel jelentem be - ismét - hogy frissült Ynev interaktív nagytérképe.

Leginkább egy kis, de örömteli szabadkozással kell kezdenem: annak ellenére, hogy a legutóbb beharangoztam, hogy most már minden felkerült, újabb 140 helyszín ábrázolásával bővült a közös, nagy Ynev térkép. Ezúttal főleg kalandmodulok kerültek részletes feldolgozásra, de számos pontosítás is érkezett a térkép már ábrázolt helyszíneihez. A frissítés Antail főmágus jóvoltából ismét zökkenőmentesen és gyorsan valósult meg, ahogy a térkép összes eddigi funkciója is működik. Csak emlékeztetőül: Váltható rétegek a domborzati és politikai nézet között illetve a Psz 3692-es és a Psz 3715-ös nézet között, Dinamikus zoomolás, Kereső, ahol a helyet neve alapján megtalálhatjuk azt a térképen, véletlenszerű helymutató az Ynevi földrajz szerelmeseinek, ki-bekapcsolható zászlócskák, amik kalandmodulokat, várostérképeket, kiegészítőket és címereket is mutathatnak a megfelelő nézetben. 

Újfent el kell mondanom, hogy köszönöm mindazok erőfeszítését, akik egy-egy megtalált ellentmondás, pontosítás okán felvették velem a kapcsolatot, netán új helyeket találtak Ynev hatalmas irodalmában, és így az ő "felfedezésük" is a térképre kerülhetett. Talán még nagyobb köszönet illeti azokat, akik még ma is új kiegészítőkkel, kalandmodulokkal színesítik Ynev világát, és így a térképen szereplő helyszíneket is. 

Nézegessétek és használjátok nagy örömmel a térképet, ami bár nem pótolhatja a mai időkben kimaradt játékokat és elmaradt rendezvényeket, de remélem, hogy valós értékkel és élménnyel ajándékozhat meg mindenkit a neten mostanság megjelenő kevésbé népszerű anyagok mellett is. 

Ynev nagytérképe


Kalandozók véleménye

Recommended Comments

Nincsenek megjeleníthető megjegyzések.



A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés

×
×
  • Új...