Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Frissült Ynev poszter-térképe


MagyarGergely

Üdv kalandozók!

Örömmel jelentem be, hogy újra frissült Ynev poszter-térképe. 

A mostani frissítés főleg a források további, alaposabb és még részletekbe menőbb feldolgozásának köszönhető, és újabb 45 hellyel gazdagította kedvenc játékunk kontinensét. Persze maguk a helyek nem annyira újak, csak eddig regények, kiegészítők, kalandmodulok sorai között bujkáltak, ám most felkerültek végre a térképre. Az újdonságok egyelőre a poszter térképen érhetők el, ám hamarosan várható az interaktív térkép hasonló frissítése is. 

Természetesen sok olvasás, apró részletek nyomozása kellett ehhez a frissítéshez is, de nem szeretnék megfeledkezni mindazokról, akik segítettek ebben a munkában. Köszönöm mindazoknak, akik észrevételeikkel, értékes és ritka leleteikkel - és azzal, hogy ezt jelezték - nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy ez a sok apróság tovább tökéletesíthesse Ynev legrészletesebb térképét. Köszönet illeti azokat az írókat, a kiadó embereit, akik nemcsak, hogy válaszoltak a megkeresésekre, de adott esetben több levélváltáson keresztül, képrészleteket pontosítva magyarázták el, hová képzelték, vagy képzelik el az általuk megírt új helyeket. Köszönet illeti azokat a modulírókat is, akik nemcsak, hogy egy-egy, nem ritkán több kalanddal járultak hozzá a MAGUS támogatásához, de szintén elküldték nekem, illetve segítettek pontosítani az általuk megírt helyszíneket is.  A jelenlegi frissítésben - a felsorolni sok apróságon kívül - főleg a Riegoy Városállamok területén (a szép lassan feldolgozásra kerülő Tűnt napok aranya, élők dicsősége című esszékötet alapján), illetve a Taba el-Ibarában (a Homoki história alapján) találhatók új elemek. 

Mindenkinek jó játékot, mesélést, fejlesztést, írást kívánok, és forgassátok ezt a térképet is olyan Ynev-szeretettel, ahogy készült. 

Ynev poszter térképe Psz. 3715 V5.


Kalandozók véleménye

Recommended Comments

Nincsenek megjeleníthető megjegyzések.A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés

×
×
  • Új...