Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

III. Keleti Legendák MAGUS Találkozó és Verseny 2014.06.21.


MagyarGergely

„Annyi csillag van az égen,


Nézd, milyen magasan vannak.
Van, amelyik vezet és van, amelyik lehull.
Melyiket kövessem én …”
- Cloud Boohen

 


Líthas, a Krónikák.hu nyolcadik évadának következő megmérettetése készül a III. Keleti Legendák képében, amellyel a nyári egynapos rendezvényeink sorát gyarapítjuk majd. Az idei évben zajló tematikus kampány Ynev egzotikus vidékére, Enoszukére kalauzolja el a kalandozó lelkű M.A.G.U.S. játékosokat és tettre kész mesélőiket.

Nagy örömünkre a legutóbb ingyenes egynapos találkozónk sikerét követően a tavaszi tábor is teltházas részvétellel zajlott le. Reméljük ez a tendencia folytatódik és végigkísér minket a különleges hangulatú éven és így a soron következő M.A.G.U.S. rendezvényen is, amelyet június 21-én tartunk.
[PRBREAK][/PRBREAK][ATTACH=CONFIG]354[/ATTACH]
A rendezvény helyszíne változatlanul az Afri Café (Budapest; IX. ker. Kinizsi utca 2-6.), ahol 9 órakor lesz a gyülekező, 9:30-kor az ünnepélyes megnyitó és egy 9:45-ös mesélői megbeszélés végeztével 10:00-től 18:00 óráig tart majd a játék. 19:00-kor pedig az eredményhirdetést követően zárjuk a találkozót majd. De készülünk meglepetés programmal is közben és utána.A találkozó M.A.G.U.S. kalandmodulját a korábban meghirdetett 3. Kóborló Krónikák pályázatra beérkezett művekből válogattuk ki és rendeztük sorba az alkotókkal együttműködve.
Ennek első fejezeteként Varga Igor (Vii) kalandját ismerhetitek meg, aki Enoszuke niareiek által megszállt vidékére, Amateraszuke területére repít el minket történetével meghívott kalandmestereink tolmácsolásában.A kaland egy újabb régióját mutatja be a megváltozott Enoszuke vidékének. A történet nem függ össze közvetlenül a kampány korábbi történeteivel, így önmagában is játszható, teljesíthető és érthető kalandmodul. Reméljük amellett, hogy megismeritek, megkedvelitek ezt az eddigi fehér foltot, ahogyan mi is szeretjük Enoszukét.Célunk ezzel a kampánnyal ugyanis, hogy kedves fantasy világunk, Ynev egyik vihartépte táját, Enoszuke szigetét bemutassuk nektek és kalandozókkal, kalandokkal népesíthessük be ezt a térséget, amire korábban nem volt ilyen mód. A pályázat háttéranyagaként megjelölt kiegészítő cikk is ezt a célt szolgálta és örömmel vettük, hogy ilyen sokan ihletődtek a hatására, elértve üzenetünket az írással.
A találkozóra a megszokott Tetemre hívás típusú M.A.G.U.S. karakteralkotás legújabb, 3.1-es a verziója lesz a mérvadó, amivel reményeinek szerint minden elképzeléseteket megalkothatjátok. Terveink között szerepel, hogy kidolgozott példakaraktereket is mellékeljünk majd, amikkel játszani is lehet majd a találkozón, ezzel is megkönnyítve a kezdő játékosok dolgát. Az Elismerésekből kapható Tapasztalati pontokat eddig már a Hősök Napján és Local Heroes-on való részvétellel is lehetett növelni, de azon igyekszünk, hogy más rendezvények történetei is beleszámolhatóak legyenek karaktereitek krónikájába.
A M.A.G.U.S. rendezvényre való regisztráció a honlapon található elektronikus űrlap kitöltésével lehetséges, egészen június 15-ig (ugyaneddig várjuk a karakterek előtörténeteit is). A részvételi díj 2000 Ft/fő. Kérjük a játékosokat, hogy egyben, csapatszinten igyekezzenek utalni a könnyebb visszakereshetőség végett. A cím amire a befizetéseket várjuk:

 

Szilágyi János – 10700581 56790137 51100005

A M.A.G.U.S. találkozóra való jelentkezésnek van egy maximális létszáma, amit a résztvevő mesélők és a helyszín milyensége indokol. Ez 15 csapat, körülbelül max. 100 fő, amely felett a regisztrált csapatok várólistára kerülnek, de erről külön értesítést is kapnak majd. Minimum három fős csapatok jelentkezését várjuk és olyan kalandmesterekét, akik szívesen próbára tennék magukat egy ilyen szerepjátékos kihívás alkalmával.Minden szerepjátékost és mesélőt szívesen várunk a találkozónkra!
Üdvözlettel: a Krónikák.hu szerkesztői


Kalandozók véleménye

Recommended Comments

Nincsenek megjeleníthető megjegyzések.



A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés

×
×
  • Új...