Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

M.A.G.U.S könyvtár 2. kötet - Hadak árja


Felon

Alborne áldásával!

Hamarost Kalandozók Nyári Tábor, a következő kanyarban már előbukkan. Rendszerint ekkortájt kezdenek a szervezők fennakadt szemekkel kóvályogni a világban, legalábbis nekem ez az az időszak, amikor már nem tudom melyik jobb: ha "mostazonnaltábor!", vagy éppenséggel még szeretnék némi időt a teendőkre. :)
A csapatok és a kalandmesterek már egymáshoz rendeződtek, mehetnek a végső simítások, és az összehangolódás a veterán karakterek között. Ilyenkor kerülnek elő újra az ETK-k, PPL-ek, MTK-k, hogy a varázshasználók fülig merüljenek a saját hatalmuk rejtelmeibe, újraismerjék a - tán - régnemlátott varázslataikat, felidézzék kasztjuk nagyszerűségét, esetleg elképzeljenek szituációkat, hogy ha hirtelen kell reagálni, ösztönös lehessen az akció, ahogy a 12-16. szintű karakter(ek)nek már biztosan az. Én ezt jobbára úgy intézem, hogy megpróbálok felkutatni forrásokat - a szabálykönyveken túl - Ynev irodalmán belül is. Kasztorientáltan és/vagy történésközpontún.
Mivel Ynev történelmének egyik nagy eseménye idején fogunk játszani - a hangulatkeltő alapján meglehetőst a sűrűjében -, így idén a Dúlás került a központba. Azon belül pedig a Hadak árja antológia. A novelláskötet végigvezet több szemponton és nézőponton keresztül a Dúlás eseményein, így bátran ajánlom táborozóknak, és azoknak is, akiknek ez az időszak érdekes Ynev történelméből. Hangolódásra kiválóan alkalmas, akinek van néhány napnyi pár órája szabadon, mindenképpen vegye a kezébe, hogy beleborzonghasson a Kráni légiók menetelésének dübörgésén keresztül az események monumentalitásába. 
 
A'frad! :)

Szerkesztve ekkor: , Felon által


Kalandozók véleménye

Recommended Comments



A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés

×
×
  • Új...