Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

A Hét képe 2015.04.20


Felon

"Ha este lobot vet a vérszínű hold, Ha hallgatag árnyak sóhaja lebben, Panaszod, nyomorod mind sírva dalold, Baljóslatú órán, szárnyaszegetten!"

 


A Téboly litániájából származó részlet tán nem olyan ismert, mint az Ãldozati Fohász az Akvilonai Nagy Liturgiából, melyet minden vándor fél, aki ynevi kalandozásra adta a fejét. A Kosfejes Úr szolgáinak híre sokakban rettegést kelt, és hozzátehető, hogy a ranagoliták bizony hathatósan meg is felelnek a róluk kialakított képnek, ami az elkövetett borzalmakat illeti.
Holott ők csak pusztán kiemelkednek a szürke tömegből, és aki ezt másképp gondolja, minden bizonnyal alsóbbrendű, és legfeljebb arra érdemes, hogy halálával egy nála többre hivatott érdekeit szolgálja.

 

A Death Valley nevét a californiai aranyláz idején kapta, mikor is sokan tévedtek el a bevándorlók közül, csaknem otthagyván fogukat a legforróbb amerikai - azóta már - nemzeti parkban.
A vércsepp-pentagrammát valószínűleg Ranagol is elfogadná, azonban hitvilága szerint az itt elhulltak egészen bizonyosan érdemtelenek arra, hogy halhatatlan lelkük újjászülessen, hiszen érzelem vezérelte mohóságuk elfogadhatatlan a Kosfejes Úr szemében.

Köszönjük a képet TAOnak!

attachment.php?attachmentid=623&stc=1


Kalandozók véleménye

Recommended Comments

Nincsenek megjeleníthető megjegyzések.



A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés

×
×
  • Új...