Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Beszámoló a XV. Kalandozok.hu Nyári Táborról


Con Salamander

Az idei, XV. Nyári Tábornak is vége egy ideje, a beszámoló előtt ki kellett pihenni magunkat. :) Azért - így két héttel a tábor vége után - végül sikerült összehozni. :)

Sok játék és kevés alvás - amint az várható volt, leginkább ez jellemezte a táborlakók életét az idén megrendezett XV. Kalandozok.hu Nyári Táborban - melyet Július 5. és 9. között rendeztünk meg, Gyömrőn, a Teleki kastélyban. A táborban tizenegy csapat mérte össze tudását egy rendhagyó, rendkívül magas szintre írt versenymodulban - mely az Amikor megállt az idő nevet viseli - és már elérhető a cikkgyűjteményben.

A versenyen az első három csapatot, és a legjobb három egyéni teljesítményt díjaztuk. A harmadik csapat a First Class (Weilon, Réq, Sztera, Daelon, Morrick), a második a Fényhozók (Batka, Felon, Eric, Renegát), míg az érmeket is átvevő győztes csapat a Pyarroni Portyázók (Alga, Kati, Zoli, Neko, Dekker) egysége lett. Az egyéni díjazottaknál a harmadik hely Catsmileé, a második Scylláé lett, a győztesnek járó vándorkupát, és az egyedi Ynev-térképet idén Alec Baldwin vihette haza. Az Ynev-kvízt a Csipás csapat (Catsmile, Messor, Shordanus, Nekdolan négyes) nyerte.

Említésre méltó, hogy az alternatív szerepjáték délutánon megjelenő két íróval - Malcolm J. Hunt és Luis Saul  érkezett hozzánk - remek beszélgetéssel kezdődött a versenymodul lejátszása utáni időszak - a szombat délután. A tizenegy csapaton és kalandmestereiken kívül számos vendég érkezett - meglepetésünkre nem csak szombat délutánra, egy-egy rövid játék erejéig, hanem más napokon is, sőt, olyanok is voltak, akik több napot maradtak, vagy akár az egész táborban is részt vettek - a versenymodulban való játék vagy mese nélkül. Vendégekkel együtt a teljes létszám megközelítette a nyolcvan főt, ami - a tábori csapatlimit villámgyors betelésével összhangban - azt mutatja, hogy szerencsére igen nagy az érdeklődés az ilyen rendezvények iránt. 

Ki szeretném emelni a táborozók korrekt hozzáállását - a szervezőknek (Felon, Antail, TAO és jómagam) igen kevés teendőjük volt, érzésünk szerint minden jól sikerült (egy-két kisebb botlástól és incidenstől eltekintve), ezért hálásak vagyunk mindenkinek. Személy szerint nagyon jól éreztem magamat, de a részleteket már kifejtettem az élménybeszámolók témájában, ahol továbbra is várjuk mindenki beszámolóját! Aki rendelkezik fényképekkel a táborból, az ne legyen rest felkeresni Antailt vagy engem - hogy megoszthassuk a közösség többi tagjával is azokat.

Remélem, hogy találkozunk még mindenkivel!

DJI_0032.jpg

Fogadjátok szeretettel Gábor alkotását: Ó-Pyarron Epilógus


Kalandozók véleménye

Recommended Comments



A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés

×
×
  • Új...