Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
  • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Üdvözöllek a nyughatatlanok között, Kalandozó!


kalandozok

Egy kastély bejáratának körvonalai látszanak mögötted, ha hátranézel. Mindenfelé magadfajta alakok járkálnak, néha kinyílik egy-egy a rengeteg míves mintázatú ajtó közül, hol feltűnik, hol eltűnik mögötte egy kalandozó. A széles és meglehetősen hosszú csarnok tetejét különös kövekből faragott oszlopok tartják, az ablakokon beszűrődő napfényt ezernyi rózsaablak varázsolja színpompássá. A falakon nemes festmények lógnak, némely oszlop mellett hatalmas szobrok vigyázzák a különös hangulatot. A levegőben enyhe füstölő illat terjeng, úgy érzed hazaérkeztél.

 

Kalandozz hát oly bátran, ahogy szíved bírja! A birodalmat a nyughatatlan kalandozók segítségével formáltuk, építettük jelenlegi alakjára. Tán nem is hiszed, de Te ki most soraimat olvasod is hozzájárulsz egy-egy világító ékkő felragyogásához mely az éj eljövetelével vigyáz reánk míg kalandozunk.

 

Tudd: rengeteg utazó megfordul itt, de mindegyikben ott lakozik a szerepjátszás esszenciája, ez az a csoda mely összeköt két idegent. Eme kastély védelmező falai között mindent megtalálsz, mely Ynev földjével és a M.A.G.U.S. szerepjátékkal kapcsolatos. Varázskönyvek és poros lexikonok várnak rád féltve őrizve titkukat, barátaid és vetélytársaid értekezései, alkotásai, mind-mind papírra vetve, hogy bármikor megtaláld az ismeret elixírjét mely csillapítja tudásszomjad.
Ha tapasztalt kalandozó vagy, megérzéseid úgyis elvezetnek céljaidhoz ha mégis bizonytalanok lépteid, használd segítségül az Útmutatás papi varázslatot!

 

Érezd jól magad köztünk, kellemes időtöltést kívánok!


Üdvözlettel, Antail


Kalandozók véleménye

Recommended Comments

Nincsenek megjeleníthető megjegyzések.Ülj oda az asztaltársasághoz...

Hozzájuk szólhatsz anélkül is, hogy bemutatkoznál. Ha ismert kalandozó vagy, Fedd fel kiléted hogy megismerjenek.

Vándor
Hozzászólás írása...

×   Formázott tartalmat illesztettél be.   Formázás megszüntetése

  Only 75 emoji are allowed.

×   A hivatkozásodat beágyazta a gépszolga automatikusan.   Mutasd inkább hivatkozásként

×   A Pszi-emlékfelidézés sikeres volt.   Szerkesztőablak kiürítése

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Új...