Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

A hét képe 2014.10.27


Felon

Üdvözlések!

 

Egyszer volt, hol nem volt, létrejött egy játék. M.A.G.U.S.-nak nevezték el megálmodói. A rendszer Ynevét kalandozók tapossák, bestiák mondhatják otthonuknak, egyszerű halandók élik benne/rajta fajtól függően rövid, vagy tán - emberi léptékkel - hosszabb életüket.
Ez a világ egy könyvvel került a játékosok mindennapjaiba. A "nagy zöld" keményfedelű, fóliába csomagolt külsővel csábította magához leendő rajongóit, lapozásra ingerlő oldalán egy piros és fekete kocka vetítette előre az azóta már több évtizede zajló kalandok izgalmát. Hátoldalán a Rúna magazin előzetes reklámanyaga hirdette a jövőt: ez még csak a kezdet, újabb és újabb információk várhatók a témában. Szépen lassan kinyílt előttünk egy világ, mely folyamatosan fejlődik, formálódik, lüktet, és él.
Azóta az 1993-as megjelenés óta több kiadást láttunk már a boltok polcain, de abból a bugyolált, kockázott verzióból már ritkán találunk eredeti, bontatlan, kifogástalan példányt. A fehér holló pediglen létezik.
Az alkalmi adás-vételt egy szerepjátéktalan hölgy bonyolította le, és a hitetlenkedő kérdésre, miszerint miként fordulhatott elő, hogy még eredeti csomagolás őrzi az akár ereklyének is minősülő lapokat, az alábbi válasz érkezett:
"Nem tudom, hogy mi olyan nagy szám ebben."
Summa summar(i)um, akadnak még hitetlenek körülöttünk, de az első kiadású Kézikönyv kalandozóknak és útmutató kalandmestereknek már jó - kalandozós - kezekben van.

 

Köszönjük a képeket MagyarGergelynek!

 

attachment.php?attachmentid=608&stc=1


Kalandozók véleménye

Recommended Comments

Nincsenek megjeleníthető megjegyzések.



A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés

×
×
  • Új...