Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
  • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

A hét képe 2014.10.27


Felon

Üdvözlések!

 

Egyszer volt, hol nem volt, létrejött egy játék. M.A.G.U.S.-nak nevezték el megálmodói. A rendszer Ynevét kalandozók tapossák, bestiák mondhatják otthonuknak, egyszerű halandók élik benne/rajta fajtól függően rövid, vagy tán - emberi léptékkel - hosszabb életüket.
Ez a világ egy könyvvel került a játékosok mindennapjaiba. A "nagy zöld" keményfedelű, fóliába csomagolt külsővel csábította magához leendő rajongóit, lapozásra ingerlő oldalán egy piros és fekete kocka vetítette előre az azóta már több évtizede zajló kalandok izgalmát. Hátoldalán a Rúna magazin előzetes reklámanyaga hirdette a jövőt: ez még csak a kezdet, újabb és újabb információk várhatók a témában. Szépen lassan kinyílt előttünk egy világ, mely folyamatosan fejlődik, formálódik, lüktet, és él.
Azóta az 1993-as megjelenés óta több kiadást láttunk már a boltok polcain, de abból a bugyolált, kockázott verzióból már ritkán találunk eredeti, bontatlan, kifogástalan példányt. A fehér holló pediglen létezik.
Az alkalmi adás-vételt egy szerepjátéktalan hölgy bonyolította le, és a hitetlenkedő kérdésre, miszerint miként fordulhatott elő, hogy még eredeti csomagolás őrzi az akár ereklyének is minősülő lapokat, az alábbi válasz érkezett:
"Nem tudom, hogy mi olyan nagy szám ebben."
Summa summar(i)um, akadnak még hitetlenek körülöttünk, de az első kiadású Kézikönyv kalandozóknak és útmutató kalandmestereknek már jó - kalandozós - kezekben van.

 

Köszönjük a képeket MagyarGergelynek!

 

attachment.php?attachmentid=608&stc=1


Kalandozók véleménye

Recommended Comments

Nincsenek megjeleníthető megjegyzések.Ülj oda az asztaltársasághoz...

Hozzájuk szólhatsz anélkül is, hogy bemutatkoznál. Ha ismert kalandozó vagy, Fedd fel kiléted hogy megismerjenek.

Vándor
Hozzászólás írása...

×   Formázott tartalmat illesztettél be.   Formázás megszüntetése

  Only 75 emoji are allowed.

×   A hivatkozásodat beágyazta a gépszolga automatikusan.   Mutasd inkább hivatkozásként

×   A Pszi-emlékfelidézés sikeres volt.   Szerkesztőablak kiürítése

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Új...