Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

A Hét képe 2015.01.19


Felon

"A folyami kavicsok keresetlen, sima szépségét dicsérjük: pedig a dicséret nem a követ illeti, hanem a folyót"*

 

Ezen a héten egy darabka kalandozókat hoztam Nektek. Egy szeletet abból a világból, melynek első ereklyéjét az a bal felső sarokban megbúvó 'Kalandozok.hu Avagy a Kalandozók Krónikái' feliratú bögre jelentette, és mely világnak a képen manifesztálódott része csak egy parányi töredék.
További elsők mutatkoznak meg. 2004 TT-ből az első emléklapom (akkor még oklevél néven álcázta magát), a Korona és kehely az első magus regényem, a barna szütyő az első kockatartóm, és a belőle kigurult számozottak pediglen az első készletem voltak. Az a hatoldalú már inkább pergamenszínű, mint fehér; nos, éppen évtizedes múlt. Nincs jelen minden év, az emléklapok egy része még a szülői házban van, és ha minden pillanatot össze szeretnék tenni tárgyias formában, ide se férne.

 

Ezek a régvolt kalandok mára már a pyarroni Kódextárat öregbítik, mely hajdan 3000 év tudását őrizte meg az utókornak. Megsemmisült ugyan a Dúláskor, viszont a távoli rendházakban megőrzött másolatok révén, valamint Krad buzgó felkentjeinek áldozatos munkája által egyszer ismét teljes lesz, még ha évszázadokat vesz is igénybe a gyűjtés.

 

attachment.php?attachmentid=596&stc=1


 

*Acél és Oroszlán


Kalandozók véleménye

Recommended Comments

Nincsenek megjeleníthető megjegyzések.



A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés

×
×
  • Új...