Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

A Hét képe 2015.01.26


Felon

"...egymást érték a villámlobbanások, noha az ég tiszta maradt; a kóbor lidércfények, akárha forgószél kapta volna szárnyra őket, összeverődtek, örvénnyé öblösödtek..."*

 

A Kalandozók szerkesztőgárdájának tagjai jelenleg nem azonos tartományban léteznek, így ahhoz, hogy hatékony interakcióban lehessen átbeszélni a jövőbeli terveket, különleges mágiára volt szükség. Ãtíveltünk időt és teret, hogy izgalmas projekteket, fejlesztéseket és rengeteg érdekes kalandot hozhassunk Nektek 2015 évében is. A létszám nem teljes, akadnak árnyékban rejtőzők, illetve olyanok szintén, akiket épp máshova szólított a küldetésük.

 

A tanácskozás eredményes volt, bár talán nem olyan impozáns, mint a Közösségi gyűlések többsége, melyen a Pyarroni Ãllamközösség irányító testülete ülésezik békeidőben évente két-három hónapig. Pyarront a Papi szék (a Panteon tizenhárom egyházfője), Predocot, Edorlt, Sempyert, Enysmont, Syburrt és Viadomót uralkodóik képviselik egy-egy szavazattal. Amennyiben utóbbiakat bokros teendőik távol tartják az eseménytől, érdekeiket korlátozott meghatalmazással bíró küldötteik képviselik, akik népes követséggel érkeznek.

 

Köszönjük a képet Darunak!

 

attachment.php?attachmentid=595&stc=1
*Halál havában


Kalandozók véleménye

Recommended Comments

Nincsenek megjeleníthető megjegyzések.



A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés

×
×
  • Új...