Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
  • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

A Hét képe 2015.06.09


Felon

"Hirtelen néma csend lett. A fények kihunytak, csupán egyetlen pentagramma izzott fenyegető smaragd színnel."*

 

A hétvégén szóba került az ETK első néhány oldala. Amikor Jadis előhozta a kérdéskört, bennem is felsejlett: milyen rég nem lapoztam már a nagy zöldet a kezdetektől. Mindig célirányosan felcsapom, pár oldalt forgatok, de egy részét tán már évek óta nem olvastam.
Pedig fontos sorok kaptak helyet a fedlaphoz közel. Olyan "apróságok", hogy mi is az a játék, amiben hamarost tetteket követsz el, és milyen hangsúlyos, hogy csapatban fogod működtetni a karakteredet. Néhány év után már rutinná válik az egész, és nosztalgikusnak tűnhetnek az első sorok. Ha lenne egy kérdőív arról, hogy mi szerepel az ETK első informatív oldalán, vajon te milyen választ adnál?!

 

Az első ukáz lényegét viszont mindenki fel tudja idézni. A KM-nek mindig igaza van! Ha nem, akkor az első paragrafu.. no, igen, elnézést kérek a viccért, ez valójában vérkomoly. A KalandMester ugyanis a játék legfőbb lelke. Nélküle nincsen mese, nincsenek fogadósok, nincsen gyönyörű boszorkány NJK, sem hetvenkedő vándorkobzos, még titokzatos megbízó sem - csakhogy a kliséket puffogtassam. Ãltala elevenedik meg a környezet, kulcsfontosságú a személye.

Ezért hoztam nektek egy amulettet, amely segít felidézni, hogy idén a Nyári Táborunkban mely kalandozók vállalták, hogy elvisznek magukkal minket egy M.A.G.U.S. kalandra. Ha valaki nem adta le a preferenciáját, még éjfélig megteheti. Ha segítség kell hozzá, szóljon és megpörgetem eme kereket, a Pyarroni Istencsalád áldásával.

attachment.php?attachmentid=656&stc=1*ETK


Kalandozók véleménye

Recommended Comments

Nincsenek megjeleníthető megjegyzések.Ülj oda az asztaltársasághoz...

Hozzájuk szólhatsz anélkül is, hogy bemutatkoznál. Ha ismert kalandozó vagy, Fedd fel kiléted hogy megismerjenek.

Vándor
Hozzászólás írása...

×   Formázott tartalmat illesztettél be.   Formázás megszüntetése

  Only 75 emoji are allowed.

×   A hivatkozásodat beágyazta a gépszolga automatikusan.   Mutasd inkább hivatkozásként

×   A Pszi-emlékfelidézés sikeres volt.   Szerkesztőablak kiürítése

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Új...