Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Köszönjük!


MagyarGergely

Üdv kalandozók! 

Szokatlan, ám annál örömtelibb hírrel, beszámolóval szeretnélek benneteket tájékoztatni arról, hogy a minap érkezett egy megkeresés, ami szerint egy régi szerepjátékos megválna MAGUS könyveitől, és olyannak szeretné adni őket, aki használja is,szereti is. Minket talált meg vele, így jószívű adományként érkezett a készletünkbe öt MAGUS szabálykönyv, ami a tábori díjak közé kerül majd. 

Mint tudjátok, a kalandozók rendezvényeken - egyedülálló módon - csak MAGUS könyvek, szabálykönyvek nagy kínálatából választhat az, aki versenyeinken díjat nyer, és így kalandozók váltóhoz jut. Con Salamander (a rendszer kidolgozója) és társai jóvoltából már régóta nem csak bolti új, (saját modulgyűjteményünk mellett) de antikvár regények mellett rúnák és MAGUS szabálykönvek is bőséggel kerülnek az asztalra. 

Ez a készlet bővült most jelentős mértékben, és teljesen ingyenes adományként, ami azt gondolom, a mai világban, amikor mindenki üzletet akar csinálni, (mondom ezt anélkül, hogy bárkit is bírálnék, vagy elvárásnak kellene éreznie bárkinek is, hogy könyveit nekünk adományozza.) ugyancsak említést és köszönetet érdemel.  Le a dreggissel tehát Horváth Gábor előtt, és köszönjük az önzetlen segítséget Kovács Gábornak és Czétényi Sándornak is, akik megoldották, hogy az ország másik végéből idetaláljon az értékes szállítmány. 

Köszönjük! 

Szerkesztve ekkor: , MagyarGergely által


Kalandozók véleménye

Recommended Comments

Nincsenek megjeleníthető megjegyzések.



A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés

×
×
  • Új...