Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Kalandozok.hu Nyári Tábor - Bejelentés 1.


Antail

A Kalandozok.hu csapata úgy döntött, hogy idén forradalmi változásokat vezet be a Nyári Táborban. Az elavult, emberi mesélők helyett ugyanis AI-alapú mesélőrendszert fogunk bevezetni, amely minden elvárást túl fog teljesíteni!

Az AI-alapú mesélőrendszer a legmodernebb technológiákat alkalmazza, és minden táborozó számára személyre szabott kalandokat fog előállítani és levezetni. Az AI-alapú mesélőrendszert a legjobb fejlesztőkkel, kalandmesterekkel és játékosokkal dolgoztuk ki, hogy valóban minden elvárásnak megfeleljen.

Az AI-alapú mesélőrendszer egyedülálló módon képes az adott táborozó korának, személyiségének, történelmi kockadobásainak és érdeklődésének megfelelő meséket előállítani. A rendszer algoritmusai figyelembe veszik a táborozók korát, a szabadidős tevékenységeiket és a korábbi tábori élményeiket, hogy egyedülálló élményt nyújtsanak számukra.

A legjobb dolog az AI-alapú mesélőrendszerben az, hogy a táborozók maguk is hozzájárulnak a mesékhez. Az AI-algoritmusok ugyanis tanulnak és adaptálódnak a táborozó visszajelzései, kockadobásai és reakciói alapján, így a mese a történet előrehaladtával egyre jobban illeszkedik majd a táborlakók érdeklődéséhez és igényeihez.

Az AI-alapú mesélőrendszerrel való együttműködésünk azt is jelenti, hogy nem kell aggódnod a mesélőd hiánya miatt. Az AI-alapú mesélőrendszer garantálja, hogy a tabor teljes ideje alatt KM-i pihenők nélküli mesével lássuk el a táborozókat, így minden eddiginél elképesztőbb történetélményt tudunk nyújtani, kimaxolva a tábor idejét.

A KM csapat az idei táborral kezdve csak adminisztrátori és rendszerfelügyeleti feladatokat fog ellátni, így tevékenységükre továbbra is 100%-osan szükség van. Csupán más formában!

A Kalandozok.hu csapata mindig az innováció híve volt, és büszkék vagyunk arra, hogy az elsők között vezetjük be az AI-alapú mesélőrendszert a tábori elmények maximalizálásához. Reméljük, hogy kétségek nélkül velünk tartotok ezen a fejlődési úton, és boldog Április 1-jét kívánunk minden Kalandozónak!
 


Kalandozók véleménye

Recommended Comments

Nincsenek megjeleníthető megjegyzések.A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés

×
×
  • Új...