Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Táborrend kódex - Nyári Tábor Táborszabályzat


kalandozok

A táborban az alapvető emberi viselkedést várjuk elmindenkitől, azonban álljon itt néhány konkrétum a félreértések elkerülésevégett.

Alapvető elvárások a táborban:

 1. A szervező k által adott utasítások a táborban kötelező  érvényűek.
 2. Szemetelni TILOS! Cigaretta csikkek eldobása duplán TILOS, eme tevékenységre az erre a célra kihelyezett cigaretta-csikkgyű jtő ket kell használni. Aki eldobja a cigijét annak TAO letöri a kezét (lásd 8. pont) .
 3. Gyújtogatni TILOS!
 4. Dohányozni csak a kijelölt helyen szabad /az épületekben tilos a dohányzás/. Kiskorúak számára a dohányzás, Magyarország törvényei szerint, tilos.
 5. A kastély terület.n szabadon lehet mászkálni, ám ha elmentek a területről jelezzétek valamely szervezőnek.
 6. Alvás nem kötelező , de ajánlott.
 7. Étkezésekre idő ben kell érkezni és lehető ség szerint ne hagyjatok ki étkezést /pl.: elalvás miatt/, mert azt később pótolni illetve annak árát visszatéríteni nincs lehető ség!
 8. MINDEN sérülés és gond esetén a táborszervezőkhöz kell fordulni.
 9. Nem szabad rémisztgetni a személyzetet és a helyieket.
 10. 18 év alattiaknak az alkoholfogyasztás TILOS!
 11. 18 éven felüliek fogyaszthatnak mértékkel alkoholt. Az egészséges határ túllépése esetén (részegség, hányás, kötekedés) az illető nek el kell hagynia a tábort és a befizetett tábordíjat sem kapja vissza.
 12. A közös helyiségekben (folyosó, étkező , fürdő  stb.) elhelyezett tárgyakat a szobába vinni ill.bútorokat a szobákból külön engedély nélkül kivinni tilos.
 13. A szobák tisztán tartása a szoba lakóinak feladata és kötelessége.
 14. A táborban csak azok számára van kötelező  program, akik leadták jelentkez.süket a tábormodulversenyére, az ezen való részvétel kötelező  hiszen távolmaradás esetén más játékát ill.szórakozását ronthatjuk el. A tábormegnyitón és táborzáráson, továbbá bejelentett tájékoztatókon a megjelenés ugyancsak kötelező. Minden más program opcionális.
 15. Takarodó idő pont nincs meghatározva, mindenki addig marad fenn amíg szeretne, de kéretik figyelembe venni, hogy a zajongással mások nyugalmát zavarhatjuk! (lásd. 6-os, 1-es pont)
 16. Kiköltözésnél a szobákat, berendezéseket kitakarítva és az eredeti állapotába visszarendezve kellátadni. A szobákat csak azután lehet elhagyni, miután valamelyik szervező  ellenő rizte a szobaállapotát.
 17. A táborban résztvevő k kötelesek a TÁBORHELY saját házirendjét is betartani!
 18. Amennyiben kár keletkezik a táborhely valamely helyiségében, úgy azt a kár okozója, okozóhiányában az adott szoba lakói kötelesek megtéríteni. Minden káresetet kötelező  valamely szervező felé jelezni.
 19. A táborba semmilyen állat nem hozható.
 20. A táborra le lehet utazni vendégként (1 napra), minden ilyen esetben a szervezőkkel kell egyeztetni. A táborszabályok a vendégekre is vonatkoznak.
 21. A táborozó szükség esetén aláírásával (kiskorú esetén szülő k által kitöltött felelő sségi nyilatkozattal igazolja), hogy a táborban saját felelő sségére vesz részt.
 22. A táborszabályok minden táborlakóra és vendégre érvényesek, a táborozó jelentkezésével igazolja, hogy elfogadja és betartja a táborszabályzatot.
 23. A közösség érdekei az egyén érdekei előtt állnak a táborban, így ismert vagy feltételezhető fertőző betegséggel táborba jönni Tilos. Ha valaki a táborban betegség tüneteit tapasztalja, azonnal forduljon valamelyik szervezőhöz!

A táborozó szükség esetén aláírásával (kiskorú esetén szülők által kitöltött felelősségi nyilatkozattal igazolja), hogy a táborban saját felelősségére vesz részt.

A táborszabályok minden táborlakóra és vendégre érvényesek, a táborozó jelentkezésével igazolja, hogy elfogadja és betartja a táborszabályzatot.


Kalandozók véleménye

Recommended CommentsA hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés

×
×
 • Új...