Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Kalandozok.hu ÚJÍTÁSOK 2012. augusztus


Antail

Kedves Kalandozó!



attachment.php?attachmentid=38&stc=1


 

Nagy örömömre szolgál, hogy bejelenthetem számodra, hogy elkészült az új Kalandozok.hu alapja. Az elmúlt 10 év során talán most történt az eddigi legnagyobb technikai újítás, mivel az oldal és a fórum egy közös motort kapott.
[PRBREAK][/PRBREAK]A tavaly év végi váltás nem volt kellően szerencsés, mert nem támogatta eléggé azokat a funkciókat amiket elvártunk tőle, ezért tovább kellett lépni. A továbblépés a Kalandozok.hu X. Nyári Tábora után kezdődött meg, és most ért el egy olyan stádiumba, ahonnan már a Kalandozósereg számára is elérhetővé tesszük. Az átállásban többen is segédkeztek a szerkesztőink közül, külön köszönet TheElf-nek, az önzetlen, kitartó segítségnyújtásáért!

 

A munka közel sincs még kész, sok helyen találkozhatsz orkangol szavakkal, ezeket folyamatosan írjuk át pyarronira. Arra kérlek, hogy légy türelmes az új rendszerrel, mivel több benne a lehetőség jóval, mint az előző rendszerekben, így az esetleges kezdeti nehézségek után sokkal többet fogunk belőle profitálni.

 

 


    [*=left]Most ím elérhető vált a Hírek/Cikkek rész, ahol most is jársz. Ezen keresztül fogjuk az eddigi híreket, kicsit sűrűbben publikálni neked.

 


    [*=left]Elérhetővé vált az új Fórum, melyben megtalálsz minden eddigi hozzászólást és pszi üzenetet.

 


    [*=left]Elérhetővé vált a M.A.G.U.S. rész, melynek teljhatalmú koordinátora MagyarGergely. A M.A.G.U.S. részbe folyamatosan kerülnek fel az anyagok, amelyeket egy beépített pdf olvasó jelenít meg számodra. Számtalan kiegészítő fog felkerülni, melyeket értékelni és véleményezni lehet. Erről a részről MagyarGergely fog bővebben hírezni a jövőben.



Ezzel a három rendszerrel indulunk most, ha ez a kettő pöpecül működik, akkor fogom megnyitni birodalmunk további kapuit.

 

Fontos tudnivaló az átállással kapcsolatban:

Mivel áttértünk az új oldalmotorra, ezért mindenki jelszava törlődött, tehát mindenkinek újat kell igényelnie EZEN A LINKEN.

Ha már nem emlékeztek, hogy milyen emailcímmel regisztráltatok, úgy jelezzétek az antail@kalandozok.hu címre, és beállítjuk az új emailcímeteket.

 

Az új fórumba nem kerültek át a régi fórumba feltöltött csatolmányok, ezért egy ideig elérhető a régi oldal (http://kalandozok.hu/regmult) és a régi fórum (http://kalandozok.hu/regmult/forum) olvasásra.

 

Ha hibát észlelsz kérlek jelezd a fórumon és mielőbb javítom!

 


hunter.gif



Légy üdvözölve a Birodalmunkban!

 

Üdv,
Antail

 


Kalandozók véleménye

Recommended Comments

Nincsenek megjeleníthető megjegyzések.



A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés

×
×
  • Új...