Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Keleti Legendák M.A.G.U.S. tábor és találkozó – 2014.08.16-22.


Gulandro


[ATTACH=CONFIG]367[/ATTACH]

 

“Ahogy nap úszik el életünk horizontja felett,
Ahogyan a fény tűnik el a messzeségben.
Hajósok, tengerek vándorai születnek és halnak meg
Otthonuktól távol, idegen vizeken,
Uram add, hogy vándor lehessek egyszer.”

 

Idei rendezvényosorozatunk elérkezett az utolsó nagy megmérettetéshez, amelynek a Vándorkrónikák sorozat nyolcadik alkalmaként a Krónikák.hu nyári tábor ad teret. Hagyományainkhoz híven ezalkalommal lesz lehetőség többféle játékot is kipróbálni, megismerni a szervezőcsapat és a krónikások jóvoltából. Idei táborunk 2014. augusztus 16-22-ig lesz megtartva.
[PRBREAK][/PRBREAK]


Balatongyörökön, a Smiling House Ifjúsági és Sporttábor lesz a helyszín. A tábor területén kialakított piknik parkban lehetőség nyílik grillezésre, bográcsozásra. A24.000 2alapterületen, a 8 nagyméretű faház, társalgó, mind a vendégek kényelmét szolgálják.Minden faház fedett terasszal rendelkezik és négy, külön megközelíthető, ötágyas szobából áll. Minden szobához tartozik zuhanyzó WC-vel és kézmosóval. A maximális befogadó képesség 150 fő.

 

A tábor menetrendje a következő szerint alakul majd: 17-én és 18-én kerül sor a Keleti Legendák záró fejezetének lemesélésére a Phoenix által írt kalandmodul során. 19-én lesz az úgynevezett „Vigalom napja”, amikor maximum társas bonyolultságú játékokat viszunk magunkkal a partra és ott töltjük a napot. 20-tól kerül sor a szabad mesélésekre az előző évek gyakorlatának megfelelően. A tábor folyamán minden nap szeretnénk, hogy lehetőség legyen minél többféle kalandmesternél, minél többfélébb kaland megismerésére. Ez feltételez majd egyfajta interaktivitást a résztvevők részéről a tábor előtt is, hiszen a következő hetekben több olyan bejegyzés is lesz, amely a táborban mesélni jelentkezőktől származnak majd, hogy felvezessék mire is számíthattok.

 

A Krónikák kalandmesterei is fognak a hét napból több alkalommal is mesélni, azonban várjuk azoknak a kalandmestereknek a jelentkezését is, akik bármilyen rendszerre, bármilyen világra felkészülnének egy-egy napon és játékosokat keresnének a meséjükhöz. Ezzel szeretnénk az idei tábornak egy sokkal dinamikusabb hangulatot adni.

 

A szokásos levelezési címekre várnánk tehát a rövid összefoglalásokat a tervezett kalandokról és hogy mennyi fő jelentkezhet majd rájuk. Természetesen érdemben jelentkezni majd csak az érvényes regisztrációval (online jelentkezés és befizetett tábordíj) rendelkezők tudnak majd.

 

A tábor részvételi díj 35 000 Ft lesz, amely magában foglalja majd a hét napos tábort teljes étkezéssel és a kötelező idegenforgalmi adót. A tábor során debutáló Keleti Legendák póló ezen felül 2000 Ft/fő lesz.
Kevesebb napra ivan lehetőség lejönni, részt venni a táborban. Egy napra teljes ellátással 7000 Ft/fő/nap a részvételi díj. A jelentkezési határidő augusztus 4, ameddig a teljes részvételi díj utalását is várnánk majd a következő számlára:

 

Szilágyi János – 10700581 56790137 51100005

 



Van lehetőség SZÉP kártyával való fizetésre, de hasonlóan az egyéni időbeosztású táboros részvételhez ezt személyesen kell egyeztetni a szervezőkkel. A táborhoz kapcsolódó regisztrációs hamarosan elkészül, előjelentkezni azonban már most is lehetséges levélben (gulandro@gmail.com), telefonon (06304820138) és személyesen (elsősorban Budapesten). Üdvözlettel: az Elveszett Mesék Társasága, Vándorkrónikák Tábor és a Keleti Legendák szervezői valamint a Kronikak.hu szerkesztői


Kalandozók véleménye

Recommended Comments

Nincsenek megjeleníthető megjegyzések.



A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés

×
×
  • Új...