Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Koldus-sor avagy gondolatok Erion szegényebbik oldaláról


MagyarGergely

Üdv kalandozók!

A mai napon kikerült az oldalra a Koldus-sor avagy gondolatok Erion szegényebbik oldaláról címet viselő írás, MesterV (Pál Csaba) tollából. 

A szerző fantáziáját - vagy inkább a billentyűzeten dolgozó kezeit - a tavaly meghirdetett Erion project indította be, amiért külön köszönet jár neki, és munkájával így végül nem csak a készülő nagy Erion térkép feltöltéséhez járult hozzá, de egy szép írással is segíti azok játékát, akik Erionban kalandoznak, mesélnek vagy írnak kalandokat.

Jó olvasgatást és játékot mindenkinek! 

Koldus-sor avagy gondolatok Erion szegényebbik oldaláról

Szerkesztve ekkor: , MagyarGergely által


Kalandozók véleménye

Recommended Comments

Az említett nagy- Erion projekt egy arra irányuló törekvés, hogy az egyébként gigantikus méretű Erion városa fel legyen töltve tartalommal. A megjelent szabálykönyvek és regények csak kevés háttérinfó van, pedig a város irgalmatlanul nagy, van hely benne bőven tartalomnak, életnek. A kalandozok.hu facebook oldalán láttam meg nemrég egy ilyen irányú felhívást (az otthoni játék során keletkezett helyszínleírások és más Eriont érintő tartalmak összegyűjtésére). A srácok célja egy nagy Erion térkép létrehozása, kb. olyan módon, mint a világtérkép itt, a honlapon. 

Link a hozzászóláshoz


A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés

×
×
  • Új...