Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Krad heti bölcsességei


Silver

Üdv Kalandozók!

Ezennel kezdetét veszi a Krad heti bölcsességei című sorozatunk, melynek keretein belül minden héten kaptok egy kis olvasni és gondolkodni valót. Mindig ugyan abból a hat témából emelünk ki valamit, amit érdemes lehet elolvasni, vagy csak szórakozni rajta. Lássunk is neki!

A hét képe

Misztikus könyvtár

A hét idézete

„A bölcsesség önmagában nem elegendő az üdvösséghez; az is fontos, kinek a szájából szól.” (Graum Hegdrok) (Acél és oroszlán,204)

A hét kifejezése

Első Nomádjárás - Nomád (nom)
Psz.1239-ben, Shin-Ku, a második nomád kagan vezetésével, a Kündal, Kara-Gak, Kara-Shin, Itbir és a Nasti nemzetségek mintegy százezer harcosa özönlötte el a Pyarroni Államszövetséget. Csak a várak falai állíthatták meg őket, s miután Pyarron városával nem tudtak mit kezdeni, hazatértek mérhetetlen zsákmányukkal, persze út közben mindent feldúltak, amit korábban épségben hagytak. Minden idők legsikeresebb nomád portyájaként tartják számon.
(TF, 98/1/2)

A hét cikke

Standard Kalandozó Csomag

A hét kalandötlete

A megfáradt utazók már három napja zuhogó esőben járják az erdőt, mikor végre megpillantanak egy útszéli fogadót. A meleg étel reményében lelkesen igyekeznek az épület irányába, ahol már szinte látják maguk előtt az emeleti szobákban lévő kényelmes, száraz ágyakat. A fogadó előtt lévő tucatnyi ló azt jelzi nem lesznek egyedül, de még is valami nincs rendben a hellyel. Ahogy belépnek az ajtón mészárlás utáni csendélet fogadja őket. Az utazó vendégeket, a fogadóst, felszolgálókat, mindenkit megöltek. Néhány asztal között egy nagyobb területen komolyabb összecsapás zajlódhatott, egy körben hat jól fegyverzett ember fekszik számtalan vágástól tarkítva. De vajon ki ellen küzdhettek? Ki, vagy kik csinálhatták ezt? Ekkor egy döbbent nyikkanás hallatszik az emeletről, majd egy test tompa puffanása. Valaki van odafent...

A hét aranyköpése

JK: Szóval fogom a vándorló izémet... hátizsák vagymi a', naaa... tudod, utazó cucc. jaaa igen, felszerelés!

Bitschak kedveli ezt

Kalandozók véleménye

Recommended Comments

Nincsenek megjeleníthető megjegyzések.



A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés

×
×
  • Új...