Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Letölthető, nyomtatható Ynev térkép


MagyarGergely

Üdv kalandozók!

A közelmúltban kikerült az oldalra interaktív Ynev nagytérkép letölthető, és akár nyomtatható változata.

A szemfülesebbek már megtalálhatták a hercegi Könyvtárban, de itt az ideje, hogy mindenki tudomására hozzuk. Többen kerestétek a máig legteljesebb Ynev térképünk olyan változatát, amit le lehet tölteni, és akár kinyomtatva elhelyezhettek  a falon. Reméljük, ezen új fejlesztés megfelel azoknak is, akik a szobájuk, szerepjátékos klubjuk falán szeretnék viszontlátni szeretett fantáziavilágunk kontinensének térképét. 

A térkép részleteiben nem jelentek meg új elemek, viszont egy szépített keret és logó azért jár hozzá. Ahogy már az elmúlt Lumina-Kalandozók eseményen volt szerencsém említeni, az eddigi legnagyobb, A0-s méretű nyomtatás során is több olyan részletet találtunk, amihez még mindig az oldal biztosította zoom kellett volna, hogy jól olvasható legyen, így a nagy részletességű térkép elbír további nagyításokat is. 

Jó böngészést kívánunk mindenkinek! 

Ynev letölthető nagytérképe

Szerkesztve ekkor: , MagyarGergely által

Lozartan és Cundior kedveli ezt

Kalandozók véleménye

Recommended Comments

Nagyon örültem ennek a letölthető térképnek, egy korábbi változattal sokat küzdöttem, mire le tudtam menteni és kinyomtatni. Köszönet érte! :)

Esetleg készül majd ilyen a 92-es állapotokról is, mert mi általában abban az időben játszunk?

Hulla kedveli ezt
Link a hozzászóláshoz

Üdv!

Sok gondolkodás előzte meg a mostani változat elkészítését - köztük a játékbeli idejét is. Határozott cél volt, hogy "mindenkinek" hasznos legyen, bár nyilvánvalóan elsősorban a klubok elképzelését (akikkel folyamatos a kommunikáció) és az ismert csapatokét tudtam figyelembe venni, így befolyásoló tényező volt az a mai divat is, miszerint a rendezvények moduljainak többsége már túllépett a régi '92-es éven. Ezzel a változattal szeretnénk nemcsak az ynevi idő múlását érzékeltetni, hanem erre felhívni a figyelmet és támogatni is. Ugyanakkor nem szeretnék több keringő verziót, ezért egyelőre nem tervezek a múlttal foglalkozó térképet hasonló változatban. 

Az oldal interaktív térképe - ami talán jobb is - természetesen továbbra is használható a 3690-es évekre. (és azért valljuk be, nem olyan áthághatatlan a különbség...) 

Lozartan kedveli ezt
Link a hozzászóláshoz


A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés

×
×
  • Új...