Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Beszámoló a X. Lumina Cornu Asztali Tornáról és II. Kalandozók napjáról


Con Salamander

Üdv mindenkinek,

Április 22.-én, szombaton egy egész napos verseny keretében mérettette meg magát számtalan kalandozó Jászfényszarun, a X. Lumina Cornu Asztali Torna és II. Kalandozók napja alkalmából. A versenynek Jászfényszaru gyönyörű és hatalmas városi könyvtára - művelődési háza adott otthont. A programra már 8 óra környékén megérkeztek az első érdeklődők, a megnyitó 9:30-kor kezdődött. A verseny 10 órakor vette kezdetét, és 17 óráig tartott - azonban aki tovább akart játszani, annak adott volt ez a lehetőség is.

A rendezvény versenymodulját Crowstone készített a kalandozok.hu csapatából, mely egy főpap és egy nemes versengéséről - és egy szövevényes árulásról mesélt nekünk.

A versenyen 9 csapat vett részt, összesen nagyjából ötven fő látogatott el a rendezvényre. 17 órakor a mesélők rendezetten bevonultak, és az igen illusztris nevekből álló pontozóbírák (Raoul Renier, Jan van den Boomen és Eric van Dien) meghallgattak minden mesélőt - természetesen azon túl, hogy egész nap jártak-keltek a csapatok között. A helyezések eldöntése a vártnál kicsit több időt vett igénybe, illetve egy kisebb technikai malőr miatt is csúszott az eredményhirdetés, de aztán Erdei Gábor és jómagam kihirdettük a helyezetteket, akik megkapták okleveleiket és díjaikat - melyek a Lumina Cornu klub és Kalandozók.hu közös díjai, valamint a Krónikák.hu által felajánlott Amundok Könyve voltak.

3. helyezett csapat: Last Minute
2. helyezett csapat: La Familia
1. helyezett csapat: A vándorló sárkány konyhája
Legjobb kalandmester: Májer István (Weilon)
“Epic fail díj”: Sándor Zoltán (Szíriusz)
Legjobb szerepjátékos: Sztankó Tamás (Hulla)

Az eredményhirdetés után egy kis laza beszélgetés kezdődött, szerencsére kevesen siettek haza. Aztán a játékosok és mesélők nagy része szép lassan elszállingózott, de két kitartó kalandmester-csapat párosítás még jó sokáig (este 10 óra utánig) játszott még. Tudomásom szerint egészen sok jelenlévő élt a Lumina Cornu klub által felajánlott lehetőséggel, és maradt éjszakára is a művelődési ház falai között. A dolog úgy állt, hogy magam is maradok, de az egyik későn végző csapat Budapestre jövő autójában végül szorítottak nekem egy helyet, így éjjel hazajöttem végül, ott hagyva egy mintegy húsz fős társaságot, akik a már megszokottnak számító “Asztal Alatti Torna” nevű laza beszélgetésben és italozásban zárták le ezt a remek rendezvényt.

Nagyon köszönöm szervezőtársaimnak, Radics Félixnek és Erdei Gábornak, valamint mindenkinek, aki bármilyen formában is hozzátett a rendezvényhez, akár csak a jelenlétével is. Ha minden jól megy, idén ősszel újra találkozunk! Addig is minden jót, és jó készülődést mindenkinek a Nyári Táborra!

A találkozó versenymodulja elérhető a cikkgyűjteményben.

Con Salamander


Kalandozók véleménye

Recommended Comments

Nincsenek megjeleníthető megjegyzések.



A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés

×
×
  • Új...