Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Teázás - 2011.02.23.


kalandozok

Alig telt el röpke két hónap a Téli Tábor óta, máris elvágyunk a hideg télből, a még messzi, napsütéses Nyári Táborba. Viszont addig sem szeretnénk kalandozók nélkül - nélkületek - maradni! Ezért úgy döntöttünk, hogy még mielőtt a húsvéti nyuszi galád és JK-barát ötletekkel tölti tele modulíróink és kalandmestereink kobakját, teázást rendezünk a Fehér Hollóba.

[PRBREAK][/PRBREAK]Tesszük ezt azért is, hogy méltóképpen ünnepelhessük és díjazhassuk... naptárkészítő pályázatunk nyertesét, és megfelelő fórumon köszönhessük meg a nevezők munkáját, hiszen számos kalandozó fala szépülhetett általuk teljes egy évre. Így hát, míg várunk a Nyári Tábor kiírására, és végre törhetjük fejünket az újabb kalandokon, gyere el, teázz/kávézz/sütizz velünk 2011. márciusának 5. napján. Ha úgy döntenél - mi bízunk benne, hogy így lesz -, hogy velünk töltesz pár órácskát, akkor kérlek jelezd nekünk a fórumon, vagy iwiw-en a klubbban, esetleg facebook-on. Pontos helyszín: Fehér Holló Teaház - Blahától nem messze - (http://www.feherhollo-teahaz.com/), konferenciaterem, csak nekünk, csak ott.

 


Találkozó 15:00-kor a Blaha Lujza téri 4/6 villamos megállóban (tér felöli oldalon).

 


Várunk szeretettel! U.i.: Kósza, de valós hírek alapján jutott el fülünkhöz a hír - és igaznak is bizonyult -, miszerint a mi spanyol boszink, Thya itthon lesz, így mivel régen láttuk, vele és rá is iszunk majd valami finomat, ki-ki ízlése alapján


Kalandozók véleménye

Recommended Comments

Nincsenek megjeleníthető megjegyzések.



A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés

×
×
  • Új...