Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Ynev Kvíz


Daru

Nagy örömmel jelentjük be, és adjuk át játékostársainknak a Kalandozok.hu legújabb meglepetését, az Ynev Kvíz játékot!

 

attachment.php?attachmentid=464&stc=1

 

A Nyári Táborokban már hosszú ideje rendszeres program az Ynev Kvíz. Nagy érdeklődés övezi, és szinte minden táborozó részt vesz rajta. Nem csak a győzelem, és az azzal járó ajándékok, de a megmérettetés izgalma is hajtja a játékosokat.

Legutóbbi kvíz versenyünk alkalmával úgy döntöttük, hogy az oldalra is elhozzuk a játékot. Természetesen átgondolt, szép külsővel és még több kérdéssel. Miután a tábor szervezésének és lebonyolításának fáradalmaiból felépültünk, rögtön munkához is láttunk.

 

A grafikai és programozási feladatokat Daru vállalta fel, a kérdések összegyűjtésében Bűvdudás és Coryss segédkezett, melyet Con Salamander, Magyar Gergely és TAO nézett át tüzetesen, Felon pedig egy irodalomtanár szigorával sújtott le a helytelen szavakra. Az egy hónap alatt elkészült munka Antail főmágus segedelmével foglalhatta el végső helyét az oldalon. Nagyon bízunk benne, hogy mindnyájatok örömére!

 

A játék jelenleg 200 kérdést tartalmaz különböző kategóriákban és nehézségi szinteken. Ez nem túl sok, így mindenkit arra bátorítunk, hogyha kedve van hozzá, írjon nekünk kérdéseket, melyeket nagy örömmel fogadunk. Amennyiben a lektorok szigorú tekintete nem talál benne kivetnivalót, úgy biztosan bekerül a játékba. A játékkal kapcsolatos kérdéseket és észrevételeket a játék fórumába várjuk. Kérdéseket pedig a daru@kalandozok.hu e-mail címre lehet küldeni.

 

Nos, Te vajon mennyit tudsz Ynevről? Kalandra fel! Katt ide a játékhoz!

 


Kalandozók véleménye

Recommended Comments

Nincsenek megjeleníthető megjegyzések.



A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés

×
×
  • Új...