Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Ynev várostérképei


MagyarGergely

Üdv kalandozók!

Mától elérhetők az oldalon Ynev városainak - már megrajzolt - térképei. 

Az interaktív Ynev nagytérképről eddig is előhívható volt a megrajzolt várostérképek zöme, most azonban külön, saját dokumentumban is megtaláljátok őket. A cél amellett, hogy egy másik formában is áttekinthetők, kereshetők már a városok, és akár online is használhatjátok őket a játékok alatt, sőt, lehetőség van letölteni így akár kinyomtatni is. 

Ynev városainak térképei folyamatosan bővülnek, ahogy tették eddig is, amint valaki előveszi őket és kiegészítőt, kalandmodult ír egy-egy helyszínre, aminek kidolgozása, kiegészítése legtöbbször magával vonja a várostérkép elkészültét is. A gyűjtemény, amiben jelenleg 47 ynevi város - közöttük olyan jelentős helyek, mint Erion, Ifin, Shulur vagy Új-Pyarron - folyamatosan bővül, és ezután is adott a lehetőség minden modul- és kiegészítőíró számára, hogy velem egyeztetve hasonló stílusú (ami szándékosan követi a Szürkecsuklyások által elkezdett stílust) és minőségű várostérkép szerepeljen művében. (Hasonlóképpen adott a lehetőség, hogy egy-egy kalandmodulhoz szükséges új helyszínek, vagy külön jelölt helyszínek is felkerüljenek a térképekre).

Hasonlóképpen szeretnélek buzdítani mindannyiótokat, hogy bővítsük együtt szeretett Ynevünket. Ahogy legutóbbi várostéképünknél, Erion esetében is nagyszerűen működött, úgy ezután is lehetőség van az összes város saját helyszínekkel történő kiegészítésére is, hiszen amíg mesélünk és játszunk, rendre jelennek majd meg új ötletek, amiket könnyen hozzátehetünk a már megtervezett városokhoz, így gazdagítva mindenki közös Ynevét. 

Jó böngészést kívánunk! 

Ynev városai

Szerkesztve ekkor: , MagyarGergely által

Lozartan és Antail kedveli ezt

Kalandozók véleménye

Recommended Comments

Nincsenek megjeleníthető megjegyzések.



A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés

×
×
  • Új...