Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S. Szerepjáték

Minden aktivitás

Ezt a folyamot egy kahrei masina automatikusan frissíti.     

 1. Today
 2. Tegnap
 3. Az angolnyelvű wikipedia oldal az ír filmipar horrorfilmjeként határozza meg,de szerintem inkább egy sötét-borongástól áthatott thiller vagy dráma. Remek jellemrajzokkal kísért színészi játék,értelmes történet amely végig leköti a nézőt,kiváló befejezéssel.Mindenkinek nyugodt szívvel tudom ajánlani.Részemről értékelése legalább 10/8.
 4. Kedves Mindenki! Örömmel hívom fel figyelmeteket arra, hogy Malcolm J. Hunt, a Bosszúangyal, a Kígyószív és a Szörnyek családja szerzője április 27-én, szombaton 13:30-15:00-ig dedikál a Könyvfesztiválon (Budapest, Millenáris, B53-as stand). Akinek nincs még - vagy nincs elég - Malcolm J. Hunt által dedikált kötete, csapjon le a lehetőségre. Üdvözlettel Felon
 5. Igen, en szivesen folytatnam 😊
 6. Felon

  Just trippin'

  MMajd valaki jöjjön be értem felébreszteni előtte, oké? Lééécci, TAO 😊 Feliratkozom.
 7. Crowstone

  Ünnepek

  Bodog Húsvétot és sok locsolót a lányoknak.
 8. utolsó hét
 9. Synchronicity (2015): Mintha csak a 3 éve mesélt Chutulhu ötletem lenne, ez a minimalista sci-fi jól belemászik az időutazás és a párhuzamos dimenziók elméletébe... Annyira, hogy első látásra nem is tudtam követni. Ez nem kicsit lett bonyolult. Huhh. Nem semmi. Valószínűleg 2-3 alkalommal meg kellene néznem, hogy felfogjam, de sajna annyira azért mégsem jó a film. Így valószínűleg nem nézem meg újra és elszalasztok a lehetőséget, hogy teljesen felfogjam. C'est la vie. Azoknak javaslom, akiknek jó magas az IQ-juk, hátha valaki meg tudja fejteni nekem, hogy mi, miért, milyen sorrendben és hogyan történt ésatöbbi. Bakter, ez most kifogott rajtam... Az ember hiányolja az agyas filmeket és tessék, itt van egy, ami durván magasra teszi a lécet. Előre szólok, hogy ha elsőre érthetőnek is tűne, akkor nagyon nem fogtad fel... 5/10
 10. Antail

  Csapatkereső/szervező

  A KM csapat tápos NJK-kal vár.
 11. Board gameknek is itt a helye? Blood Raget fixen vinnék, valamint ha sikerül fuvart kerítenem, mellé csapnék egy Mansions of Madnesst is (értékét és súlyát tekintve csak autóval), hasonló feltételek mellett egy Gloomhavent is bevállalnék, az ínyenceknek. Szerk: Hozok egy Unstable Unicorns nevű csodálatos kártyajátékot is
 12. Nem működik a Kronológia. Beírom az évszámot (próbáltam P.sz. 3665, simán 3665), de nem történik semmi változás (nem dob fel semmit), mi lehet az oka?
 13. Dugó

  Csapatkereső/szervező

  Ha esetleg valahova befér még egy ember, szívesen csatlakoznék!
 14. Köszönöm, most már tökéletesen működik!
 15. @Cundior Megtalaltam a problema okat es megjavitottam. Kerlek ellenorizd, hogy nalad is jo-e! Koszonom a hibajelentest!
 16. Üdv! Akinek nincs hozzáférése excelhez az elkészítheti a karakterét a karaktergeneráló online verziójában, majd innen mentheti a dokumentumot. (Ezen utána csak excelben tud módosítani.) https://kalandozok.hu/karaktergeneralo-online/ Köszönjük Nekdolannak! Üdv. Antail
 17. Az remek lenne! Irok neked facebookon, ugyis van mas elmaradásom is...
 18. Mirage (2019): Spanyol film, angol szinkronnal és felirattal Netflix-en. Átlagos időparadoxonos filmnek tűnhet elsőre, de kifejezetten jó a történet és a megvalósítás.Semmi csicsa, semmi csúcs látványvilág, ellenben elgondolkodtató, pár remek fordulattal nem ül le a végére és kifejezetten szórakoztató film. Ajánlom. 7/10 Sajnos a trailer sokat kiad a filmből, annyira nem ajánlom, ha vkit igazán érdekel a film.
 19. Fordítgatok... Ha angol nyelvű tartalommal találkoztok, szóljatok!

 20. A domain szerverek atalltak. A www.kalandozok.hu is mar a kalandozok.hu-ra mutat, szoval mindenkinel jonak kell lennie a dolognak.
 21. Bongeszoelozmenyek torlese es cache-k uritese utan a: https://kalandozok.hu cim elvileg mukodik. A www-s verziot meg nem allitottam be rendesen. Kb. 48 ora meg minden nevszerverek es a bongeszok amik cachelik a dns-ed a jo helyre mutatnak.
 22. Mesélni szeretnél? Ha játszani, akkor úgy, ha le tudod boltolni valamelyik 4 fős csapattal...
 23. ,eddig:
  Szervezés alatt ez a 4 napos élő szerepjáték hétvége, amelyen 14-16 különálló játékban vehet részt nagyjából 60 játékos. Részletek és jelentkezés: rövidesen.
 24. http://kalandoroktarsasaga.hu/ Egynapos szerepjáték találkozó, de nem verseny, hanem a játék öröméért jönnek össze az emberek. Öreg rókák szervezik, jó muri. Helyszín: ZIC.
 25. Üdv! Nekem akkor sem működött, ha kézzel írtam be. Egy linkről sikerült belépni, és utána töröltem a könyvjelzőt, és újat tettem be. Így már jó. * * megjegyzem, nekem ilyenek magamtól nem jutnak eszembe. Köszi CS!
 26. Üdv, másnál (MGnél) is volt ilyen hiba, direktben beírva a linket (https://kalandozok.hu) azonban nála működött. Könyvjelzőből próbálod megnyitni az oldalt te is? Mivel elköltöztünk (más IP-je lett az oldalnak), az útvonal, amin el lehet érni is megváltozott, ezért próbáld meg direktben beírni a címet, a régi könyvjelzőt pedig eldobni, majd ha már jól betölt az oldal, újra lementeni a könyvjelzők közé. Így a böngésződ fogja tudni, hogy az új útvonalon kell keresnie az oldalt. Ha nem javul ki, keress bátran.
 27. Minden egyes oldalnál ilyet dob fel a chrome: És külön egyesével kell jóváhagynom, hogy megnyithassam az adott oldalt.
 1. Több aktivitás betöltése
×
×
 • Új...