Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Morrick

Kalandozók
  • Hozzászólások száma

    58
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Róla: Morrick

  • Születésnap 1983/03/12

Kalandozós kérdések

  • Mi a kedvenc kasztod?
    varázsló
  • Mi a kedvenc regényed?
    Alapítvány
  • Ki a kedvenc íród?
    Asimov
  • Milyen más szerepjátékokat játszol még?
    Vampire, Ars Magica, Marvel
  • Mi, ki a kedvenc ynevi vallásod, istened?
    Tharr
  • Mi a kedvenc csokid?
    Milka

Legutóbbi látogatók

757 adatlap megtekintés

Morrick's Achievements

Kalandozó

Kalandozó (6/16)

  1. akkor jonnek en is Karit jovo heten megprobalom osszerakni
  2. Hali! Gondolom ez valami hatter dobas lehet, igy ez KMi elbiralas. Szvsz dolgozd ki a karit mint alap, ha jofej a KM vagy jot dobsz elotte akkor meg dol a bonusz
  3. Morrick

    Élménybeszámolók

    Sziasztok! Nagyon jó volt a tábor! A szállás tetszett, gyönyörű környezet, kellemes időjárás, elég tér, alvásgátló székek és padok, beszédes ágyak (másdikra már nem fájtak annyira a rugók a vesémben Szívesen mennék vissza újra. A csapatunk kissé szélsőséges volt, de szerencsére a jó KM összefogott minket annak ellenére, hogy igyekeztem bedobálni a mellékszálakat Szép munka Andoron! A modult még nem olvastam, így arról nem írok. A KM mesélése elfedte, ha volt benne hiba. A Rapid verseny nagyon bejött, szvsz a kidolgozott kis karik zseniálisak voltak. Köszi BigMac a mesét, illetve a többieknek a játékot. A második kör is hasonló jóra sikeredett, rég nevettem ennyit. Kösz mindent, jövőre tali!
  4. Sziasztok! Ha már sikerült korrigálni a félisteni Arel pap íjász képességeit, esetleg a 3dik TSZen kapott +30% esést is be tudnátok vinni? További kérdés, hogy a tulajdonságokat növelő tárgyaknál miképp számoljunk? Jelen esetben egy +4 Szépséget adó tárgyra gondoltam. Ennek a Mp költsége 73 Mp (mint pl. Az Erő kesztyű esetében), vagy 53 Mp mint a Gyorsaság lábbelije esetén? Vagy ne is gondolkodjak olyan tárgyban, ami nincs leírva a könyvekben?
  5. Újabb amundkérdés. Váltott kaszt esetén a faji képességek miképp számolandók? Itt leginkább a telekinézisre gondolok, ami a karakterszint*10 kg. Itt az összes szint számít/összes szint-3/legmagasabb kasztszint?
  6. Sziasztok! Megpróbáltam amund boszmestert készíteni, és érvénytelen párosítást ír ki. Ez miért van? Elvileg amundnál nincs ilyen koráltozás.
  7. Sziasztok, Morrick vagyok. Először is elnézést a késésért, de jobb később, mint soha. Viszonylag régóta játszom, nagyjából 8-9 éve mesélek is. Ez az első "versenymesém". Szeretem a mágus világát, sokszínűségét, ezt a meséim során is igyekszem behozni (országok, népek, szokások). Nagyon szeretem, ha a JKk kerülőúton vagy furfanggal oldják meg a kalandot/modult, alapvetően vevő vagyok a "kiskapus" ötletekre, amíg azok a szabályrendszer keretein belül maradnak. A harci jeleneteket igyekszem rövidre fogni, szóval akinek ez a fő célja, annak talán nem én vagyok a megfelelő választás. Az én kockáim nem halálosak, így inkább kivárom, amíg a JK hibázik A pálinka nálam is játszik, természetesen elméletben, hisz a szabályzat tiltja az ivászatot tudtommal. Mottó: "A verekedés a gyengék utolsó menedéke"
  8. Majd a SHEILD összerak minket, mindig azok szoktak ilyet csinálni.
  9. Hmmmm... Bíztam benne, hogy végre hozhatok egy démont vagy angyalt. Na mindegy. 1/b 2/b
  10. A BM tetoválások felrobbanás esetén Fp-t sebeznek a leírások alapján. Ez úgy működik, mint a villámmágia, ami nem sebez Ép-t (azaz elájul a BM, ha nem marad Fp-je), vagy Fp után csúszik át Épbe a sebzés. A kérdés alapja, hogy a két cikk következetesen Fp-t ír sebzésként Sp helyett. Köszi a választ
  11. További kérdés a BM tetoválásokkal kapcsolatban: Hatalom Bélyege esetén a litániához szükséges 7 Mp mellett felmerül további manaköltség?
×
×
  • Új...