Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Morrick

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  28
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Morrick

 • Rang
  Felvilágosult földműves
 • Születésnap 1983/03/12

Kalandozós kérdések

 • Mi a kedvenc kasztod?
  varázsló
 • Mi a kedvenc regényed?
  Alapítvány
 • Ki a kedvenc íród?
  Asimov
 • Milyen más szerepjátékokat játszol még?
  Vampire, Ars Magica, Marvel
 • Mi, ki a kedvenc ynevi vallásod, istened?
  Tharr
 • Mi a kedvenc csokid?
  Milka

Legutóbbi látogatók

630 adatlap megtekintés
 1. Sziasztok, Morrick vagyok. Először is elnézést a késésért, de jobb később, mint soha. Viszonylag régóta játszom, nagyjából 8-9 éve mesélek is. Ez az első "versenymesém". Szeretem a mágus világát, sokszínűségét, ezt a meséim során is igyekszem behozni (országok, népek, szokások). Nagyon szeretem, ha a JKk kerülőúton vagy furfanggal oldják meg a kalandot/modult, alapvetően vevő vagyok a "kiskapus" ötletekre, amíg azok a szabályrendszer keretein belül maradnak. A harci jeleneteket igyekszem rövidre fogni, szóval akinek ez a fő célja, annak talán nem én vagyok a megfelelő választás.
 2. Majd a SHEILD összerak minket, mindig azok szoktak ilyet csinálni.
 3. Hmmmm... Bíztam benne, hogy végre hozhatok egy démont vagy angyalt. Na mindegy. 1/b 2/b
 4. A BM tetoválások felrobbanás esetén Fp-t sebeznek a leírások alapján. Ez úgy működik, mint a villámmágia, ami nem sebez Ép-t (azaz elájul a BM, ha nem marad Fp-je), vagy Fp után csúszik át Épbe a sebzés. A kérdés alapja, hogy a két cikk következetesen Fp-t ír sebzésként Sp helyett. Köszi a választ
 5. További kérdés a BM tetoválásokkal kapcsolatban: Hatalom Bélyege esetén a litániához szükséges 7 Mp mellett felmerül további manaköltség?
 6. Igazából a kérdés lényege a %kok és a szükséges képzettségek/anyagok. Én is úgy tudom, hogy másra nem lehet rakni (a második cikk explicit leírja). További kérdésként tenném fel, hogy a kezdő 7 Mpos litánia mennyi idő? Kell-e ehhez valami extra (pl.: anyag, felszerelés)? Ha igen, akkor ennek milyen költésge van?
 7. Köszönöm szépen gyors segítséget, akkor ezek alapján fogok tovább haladni
 8. Üdv! Honnan lehet megtudni, hogy a boszorkánymesteri tetoválások milyen eséllyel "robbannak" találat esetén? A cikkek leírása eléggé esetelges (vagy ahol nincs jelölve, az nem sérülhet?) Illetve gondolom a tetoválásmágia egy teljesen képzetlen boszorkánymester (0 rúnamágia, 0 tetoválás szakma) számára is hozzáférhető, hisz a megadott cikkek semmiféle külön kritériumot nem említenek. Köszönöm a választ.
 9. Üdv! Tao tanácsát megfogadva hajlok a nem varázsló felé Az táblázat viszont nem számolja a boszmester szintenkénti +1 KÉ-jét. Ezt nekünk kell majd beírni valahova? Köszi a segítséget.
 10. Varázsló kasztot milyen név alatt lehet megtalálni a karaktergenerálóban?
 11. A Ranagol papnál az excel 14es (1k10+8) intelligenciát ad ki alapból 16 (1k6+12) helyett. Ha lehet, légyszíves korrigáljátok.
 12. Ez a rész tiszta: Anyagár: 2 ezüst Rubin 1 karát: 250 arany Ez a rész nem tiszta: Elkészítsi manaköltség: Benne tárolt mana*2 arany?
 13. Visszatérve a hatalom amulettre, idén milyen költséggel számolhatunk?
 14. Köszönöm a gyors választ! A tárgyak tisztázva. A mágikus tárgyaknál talán a varázslói berögződés akasztott meg. (leginkább az, hogy az Anyagmágia elvei szerint mágikus anyag nem tehető láthatatlanná).
×
×
 • Új...