Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Morrick

Kalandozók
  • Hozzászólások száma

    58
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden, amit Morrick tett közzé

  1. akkor jonnek en is Karit jovo heten megprobalom osszerakni
  2. Hali! Gondolom ez valami hatter dobas lehet, igy ez KMi elbiralas. Szvsz dolgozd ki a karit mint alap, ha jofej a KM vagy jot dobsz elotte akkor meg dol a bonusz
  3. Morrick

    Élménybeszámolók

    Sziasztok! Nagyon jó volt a tábor! A szállás tetszett, gyönyörű környezet, kellemes időjárás, elég tér, alvásgátló székek és padok, beszédes ágyak (másdikra már nem fájtak annyira a rugók a vesémben Szívesen mennék vissza újra. A csapatunk kissé szélsőséges volt, de szerencsére a jó KM összefogott minket annak ellenére, hogy igyekeztem bedobálni a mellékszálakat Szép munka Andoron! A modult még nem olvastam, így arról nem írok. A KM mesélése elfedte, ha volt benne hiba. A Rapid verseny nagyon bejött, szvsz a kidolgozott kis karik zseniálisak voltak. Köszi BigMac a mesét, illetve a többieknek a játékot. A második kör is hasonló jóra sikeredett, rég nevettem ennyit. Kösz mindent, jövőre tali!
  4. Sziasztok! Ha már sikerült korrigálni a félisteni Arel pap íjász képességeit, esetleg a 3dik TSZen kapott +30% esést is be tudnátok vinni? További kérdés, hogy a tulajdonságokat növelő tárgyaknál miképp számoljunk? Jelen esetben egy +4 Szépséget adó tárgyra gondoltam. Ennek a Mp költsége 73 Mp (mint pl. Az Erő kesztyű esetében), vagy 53 Mp mint a Gyorsaság lábbelije esetén? Vagy ne is gondolkodjak olyan tárgyban, ami nincs leírva a könyvekben?
  5. Újabb amundkérdés. Váltott kaszt esetén a faji képességek miképp számolandók? Itt leginkább a telekinézisre gondolok, ami a karakterszint*10 kg. Itt az összes szint számít/összes szint-3/legmagasabb kasztszint?
  6. Sziasztok! Megpróbáltam amund boszmestert készíteni, és érvénytelen párosítást ír ki. Ez miért van? Elvileg amundnál nincs ilyen koráltozás.
  7. Sziasztok, Morrick vagyok. Először is elnézést a késésért, de jobb később, mint soha. Viszonylag régóta játszom, nagyjából 8-9 éve mesélek is. Ez az első "versenymesém". Szeretem a mágus világát, sokszínűségét, ezt a meséim során is igyekszem behozni (országok, népek, szokások). Nagyon szeretem, ha a JKk kerülőúton vagy furfanggal oldják meg a kalandot/modult, alapvetően vevő vagyok a "kiskapus" ötletekre, amíg azok a szabályrendszer keretein belül maradnak. A harci jeleneteket igyekszem rövidre fogni, szóval akinek ez a fő célja, annak talán nem én vagyok a megfelelő választás. Az én kockáim nem halálosak, így inkább kivárom, amíg a JK hibázik A pálinka nálam is játszik, természetesen elméletben, hisz a szabályzat tiltja az ivászatot tudtommal. Mottó: "A verekedés a gyengék utolsó menedéke"
  8. Majd a SHEILD összerak minket, mindig azok szoktak ilyet csinálni.
  9. Hmmmm... Bíztam benne, hogy végre hozhatok egy démont vagy angyalt. Na mindegy. 1/b 2/b
  10. A BM tetoválások felrobbanás esetén Fp-t sebeznek a leírások alapján. Ez úgy működik, mint a villámmágia, ami nem sebez Ép-t (azaz elájul a BM, ha nem marad Fp-je), vagy Fp után csúszik át Épbe a sebzés. A kérdés alapja, hogy a két cikk következetesen Fp-t ír sebzésként Sp helyett. Köszi a választ
  11. További kérdés a BM tetoválásokkal kapcsolatban: Hatalom Bélyege esetén a litániához szükséges 7 Mp mellett felmerül további manaköltség?
  12. Igazából a kérdés lényege a %kok és a szükséges képzettségek/anyagok. Én is úgy tudom, hogy másra nem lehet rakni (a második cikk explicit leírja). További kérdésként tenném fel, hogy a kezdő 7 Mpos litánia mennyi idő? Kell-e ehhez valami extra (pl.: anyag, felszerelés)? Ha igen, akkor ennek milyen költésge van?
  13. Köszönöm szépen gyors segítséget, akkor ezek alapján fogok tovább haladni
  14. Üdv! Honnan lehet megtudni, hogy a boszorkánymesteri tetoválások milyen eséllyel "robbannak" találat esetén? A cikkek leírása eléggé esetelges (vagy ahol nincs jelölve, az nem sérülhet?) Illetve gondolom a tetoválásmágia egy teljesen képzetlen boszorkánymester (0 rúnamágia, 0 tetoválás szakma) számára is hozzáférhető, hisz a megadott cikkek semmiféle külön kritériumot nem említenek. Köszönöm a választ.
  15. Üdv! Tao tanácsát megfogadva hajlok a nem varázsló felé Az táblázat viszont nem számolja a boszmester szintenkénti +1 KÉ-jét. Ezt nekünk kell majd beírni valahova? Köszi a segítséget.
  16. Varázsló kasztot milyen név alatt lehet megtalálni a karaktergenerálóban?
  17. A Ranagol papnál az excel 14es (1k10+8) intelligenciát ad ki alapból 16 (1k6+12) helyett. Ha lehet, légyszíves korrigáljátok.
  18. Ez a rész tiszta: Anyagár: 2 ezüst Rubin 1 karát: 250 arany Ez a rész nem tiszta: Elkészítsi manaköltség: Benne tárolt mana*2 arany?
  19. Visszatérve a hatalom amulettre, idén milyen költséggel számolhatunk?
  20. Köszönöm a gyors választ! A tárgyak tisztázva. A mágikus tárgyaknál talán a varázslói berögződés akasztott meg. (leginkább az, hogy az Anyagmágia elvei szerint mágikus anyag nem tehető láthatatlanná).
  21. Üdv! A karakterlap valami miatt ezüstöt jelöl arany helyett az induló pénznél,illetve a listán is. Az ezüst jelen esetben az arany? A varázstárgyak esetében pl.: a hatalom amulettje mindenképp az amulett slotba megy, vagy lehetséges más formában is birtokolni (pl.: hatalom gyűrűje)? Varázstárgyak alap esetben nem tehetők pl. láthatalanná. Ez azt jelenti, hogy teszem azt egy láthatatlanság köpenyt viselő pap egy lebegő szent szimbólum? Köszönöm a válaszokat.
×
×
  • Új...