Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Noris

Kalandozók
  • Hozzászólások száma

    27
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Róla: Noris

  • Születésnap 1992/08/13

Kalandozós kérdések

  • Mi a kedvenc kasztod?
    Technokrata
  • Mi a kedvenc regényed?
    Manifesztációs háború a kos és kobra éve
  • Mi a kedvenc szerepjátékos idézeted?
    NECSINÁLD!!!
  • Melyik évben kezdtél el szerepjátékozni?
    2013
  • Hogy keveredtél a Kalandozok.hu-ra?
    Szerencsés véletlenül találtam rá, ahogy egy kalandozóhoz illik
  • Mi, ki a kedvenc ynevi vallásod, istened?
    Gilron
  • Van-e állandó csapatod? Hol? Keresel/biztosítasz-e esetleg játéklegetőséget?
    Igen/Igen
  • Mi a kedvenc csokid?
    Milka

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokk le van tiltva, és más felhasználók nem láthatják.

Noris's Achievements

Kalandozó

Kalandozó (6/16)

  1. Üdv mindenkinek. Az lenne a kérdésem hogy a kardművészek kardja Chi-harcban hogyan viszonyul a "már" természetesen mágikus eredetű tárgyakhoz (pl,: mitrill, lunír, stb,) és hogyan a már rúnamágiával felszerelt tárgyakhoz. Elsősorban az érdekelne hogy megtudna-e semmisíteni egy varázstárgyat, kettétörné a fegyvert, átlyukasztaná/fehasitaná-e a vértet?
  2. Köszönöm MagyarGergely akkor a leírtak alapján kezelem a villámmágiát.
  3. Heló mindenki. A boszorkánymester villámmágiájával kapcsolatban lenne kérdésem. Az első törvénykönyv szerint csak Fp veszteség okozható Ép nem még 50 túldobással sem, akkor az élőhalottak ellen vagy olyan teremtények ellen akik nem rendelkeznek Fp-vel a villámmágia teljesen hatástalan?
  4. Én úgy tudom a gólemhez kell a "Lélek csapda" bélyeg ezzel elméletileg egy lelket plántál a gólembe, ez nem = a lélek princípiumával?
  5. Helló mindenkinek. Az lenne a kérdésem hogy meg lehet rúnázni egy olyan "Dolgot" ami az élet princípiumát tartalmazza? Tegyük fel hogy Pl: egy varázsló készít egy gólemet, az egyik karját úgy alakítja hogy egy fegyvert formál és úgy akarja felturbózni hogy a gólemnek az a kezét megrúnázza. És ugyan ez a dolog működhet-e egy élőhalottnál is?
  6. Köszönöm MagyarGergely. Még lenne kérdésem a Spietoral kapcsolatban. Ha esetleg egy varázsló, tűzvarázsló lelkét sikerült uralma alá hajtania akkor a leírt kasztok szerint l is képes lenne visszanyerni a manapontjait ( úgy mint kisajtolás, pszi manává alakítása, tűznyelés stb.)? A másik ha egy pap lelkét uralja akkor képes a papi mágiát alkalmazni?
  7. Hello Mindenki! Nemrég találtam a kalandozók.hu-n egy Boszorkánymesteri alkasztot a SPIETORT (Lélekgyűjtő). Eléggé megtetszett ez a kaszt és fejembe vettem hogy csinálok egyet, de a leírás amit csináltak hozzá nem teljesen érthető számomra ezért szeretnék segítséget kérni. 1. (Idézet a leírásból) "Amennyibe fizikai képzettséget kíván elsajátítani a bebörtönzött lélektől, úgy azt is megteheti ám ilyenkor meg kell határozni az adott képzettséghez a szükséges főjellemzőt. (Pl: futáshoz az állóképességet, stb.) Ezen képesség minden eltérése a lélek eredeti teste között (tehát amire optimalizálva megtanulta az adott képzettséget, és a boszorkánymester testének fő jellemzője között -10% jelent a képzettségre. Ezz százalékos képzettég esetében egyértelmű míg a kétfokú képzetségeknél az Af: 50%, Mf: 90% szabályt kell alkalmazni." Tehát ha egy Spietor meg akar tanulni egy képzetséget hogy folyamatosan tudja azt használni és ne kelljen folyton egy másik lélekre támaszkodnia akkor ha már a betört lélek rendelkezik Pl: Mf fegyverforgatással akkor a Spietornak a teljes Kp-nak csak a 90%-át kell kifizetnie hogy megtanulja mesterfokon? 2. (Idézet a leírásból) "Emellett az uralt lélek tapasztalati szintje elméleti szempontból (varázslatok, összehasonlítások, feltételek) hozzá adható a Spietor tapasztalati szintjéhez." Ez pontosan mit takar? Ha a birtokomba kerül teljesen egy 10. szintű varázsló lelke akkor Pl: a Spietor Manája egy 10. szintű varázslóéval egyenlő? 3. Ha egy Spietor több lelket ural teljesen akkor akár ha szükséges több különböző lélek képzettségeit is használhatja egyszerre? 4. (idézet a leírásból) "Ha harcba kell bocsátkozniuk leginkább egyik, harcban nagy tudású, befogadott lelküknek engednek teret." Ilyenkor a Spietornak a Harci tulajdonságai (TÉ, VÉ, CÉ, KÉ) átváltanak a befogadott lélek tulajdonságaira?
  8. Köszönöm a segítséget Son Salamander
  9. Ez szerintem játéktechnikailag inkább a mechanika képzetséghez lenne köze mint alkímiához, de én olyanra gondoltam ami sokáig és viszonylag nagy energiatárolásra alkalmas kicsi méretben. Én speciel olyanra gondolok mint a boszorkánymester által készített "sebezhetetlenség itala" vagy mint a slan-ok "arany harag" nevű pszi technikájának hatása.
  10. Köszönöm Con Salamander Igazából elég sok kérdésem van az alkímiával kapcsolatban. 1: Alkímiával előlehet-e állítani olyan fémet ami mágikusnak/fél mágikusnak minősül? 2: Lehetséges-e egy olyan fémet vagy ötvözetet létrehozni am ugyan úgy mint az "abbitacél" növeli a fegyver vagy páncél tulajdonságait? (csak éppenséggel az alkimista könnyebben jutna hozzá, révén hogy ő maga készíti.) 3: Olyan gáz halmazállapotú elegyet létrehozni ami oxigén hatására meggyúllad, a közel lévő élőlényeket megégeti? (esetleg ha belélegzik akkor roncsolja a tüdőt.) 4: Lehet-e olyan tárgyat készíteni ami energiát képes tárolni PL: egy olyan mesterséges vagy kezelt drágakő ami a villámhoz hasonló energiát nyel el, vagy engedi ki magából szükség szerint? 5: Az alkimista képes-e saját tulajdonságait felerősíteni alkímiával esetleg maradandóan is? Pl: olyan elegyet alkotni ami megkeményíti a bőrét és min. 1 SFÉ-t biztosít? 6: Lehet-e olyan készítményt alkotni (kenőcs, folyadék, por, stb.) ami menöveli a harci tulajdonságokat és nem okoz hátrányt a használónak, esetleg olyat hogy émelygés, rosszullét, a készítményre való rászokás?
  11. Hello mindenki! Az Alkímia képzettségről szeretnék kérdezni, pontosabban milyen dolgokat képes előállítani egy Mf alkimista? Sajnos nem sok dolgot találtam, nincs esetleg valakinek valami infója?
  12. Ez játéktechnikailag azt jelenti hogy egy Gilron pap készíthet egy olyan gépszolgát ami kisebb feladatokat lát el pl: dobozokat pakol, felsöpör, stb. de az anyagmágiának nem áll ellen?
×
×
  • Új...