Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

rmordon

Kalandozók
  • Hozzászólások száma

    0
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokk le van tiltva, és más felhasználók nem láthatják.

rmordon's Achievements

Friss hús

Friss hús (1/16)

  1. rmordon

    Standard Kalandozó Csomag

    Agyagedény még soha sem mesélt nekem :( ezt nem értem :( félre ne érts, nem azt mondtam, hogy ne legyenek ezek a karakternél, sőt.... A Báróúr karakterem 5 kutyával, 3 lóval, inassa, teljes ruhatárral, könyvtárral, predoci borral rohangál... Persze, hogy lehet a karakternél, de legyen akkor hozzá tartalék lova, és tudja cipelni, mielőtt pedig bemegy a barlangba mondja meg, hogy mit akaszt le a málhás lóról, vagy egy szál kardban megy be. azzal kötözködtem, hogy ez alap csomag e, miért nem elég akkor (kompromisszumot kötök) egy tányér, egy kanál meg egy ónkupa? De erre nyilván már adtál választ. egyébként a munkát értékelem, gratu hozzá! Csak így tovább! Max egy két szappannyal kevesebbel ;) XD
  2. rmordon

    Standard Kalandozó Csomag

    Örülök, hogy felvetted a kesztyűt :D Pár dologra válasz: Fa tányér? Eltörik? Ami volt nekem fa tányér az nehezen törne el. Két tányér megold egy disznyóvágást? Nem... A sátorponyva max elég nagy, 2 tányérral semmire nem megy... Főzni lehet teát az említett bográcsban is, vagy főzőedényben, ehhez nem kell fém pohár (mellesleg nem tudom, h mennyire lehetne a mai értékrend szerint használható fém poharat pl kovácsolni? Ón lemezből max kikalapálni, de ok magus nem közép kor, meg a törpék ügyesek, de szerintem továbbra is felesleges, meg nehéz... Üdv :)
  3. rmordon

    Standard Kalandozó Csomag

    Jó ötlet,nnagyon értékelem a munkát, de kukacoskodnék egy kicsit. minek fém tányér? Bögre... Hogy nehéz legyen? Nem lehet megenni a lábasból, meginni a kulacsból? Akkor inkább fa tányér való az erdőbe, de abból is egy... Vagy kell külön leveses? állvány... Komoly? Nem tudják felakasztani a bográcsot egy ágra? Vagy összerakni egy állványt ágakból,ha kell? A szekercével nem lehet beverni a szöget? mindenkinél kell legyen ásó mindenkinél? Túlzásnak érzem, egy embernél legyen az ok. értem, hogy jó a világosság, de az egészet el lehet intézni egy lámpással meg olajjal... Minek mécses, meg gyertya? Darton papnak a ravatalhoz oké, de amúgy... borotva? Középkorban a paraszt max késsel borotválkozott, fend meg oszt csókolom és a kegfontosabb! Külön, mosdó meg borotválkozó szappan! Aftershave nem kell? Axe dezodor? Kérlek, szappany és kész, de ne feledjétek a sok fürdés betegséget okoz! Tükör... Jó ha már ennyire csupaszképű minden kalandozó... egy sátorponyvára senki nem gondolt? Az azért hasznos. Oké, hogy minden arelpapnak van természet szférája, de a tüdőgyuszi csúnya dolog..., jah és nem kell hozzá sátorrúd! Majd vágnak az erdőben! Az ibarában kivétel... De oda úgyis csak árnyékolni kell elgondolkodtatok ez mind hány kiló lenne? 20? Csak a szesz 6 kiló... Nem elég egy tömlő víz oszt csókolom? Majd a kocsmába isztok... Ok egy kulacs pálinka bele fér, de aki jár túrázni az tudja, hogy a bort nem cipeled sokáig, hanem az első kilóméteren elpusztítod... ha az összes cuccot viszed akkor egy tartalék lovat is írj fel egy málhanyereggel..., vagy dobd folyamatosan a 20000es állöképességű giga (borotváltképű) orknak a próbákat a kréta aranyos ötlet a barlangba, ha nem akarsz eltévedni (bár a késsel is lehet karcolni), de minek 5? Szines kréta aszfaltrajz versenyhez? tekercstartó... Az nagyon alap egyet tennék hozzá, klasszikus magusfelszerelés azt hiszem a Síró fémből... Ék, ha be mész a fogadóba bevered az ajtó alá, mert ha meg akar fojtani a kocsmáros akkor neki van kulcsa (mondjuk inkább ne legyen zár se egy átlagos szobaajtón...) de nehogy vegyél a kalandozókftnél speckó abbit éket, majd faragsz mielőtt bemész! És ne is cipeld magaddal, a következőnél faragsz újat De az egész koncepciót nem értem...ha valakinek kell valami írja fel előre a karakterlapjára! Ha nem akkor nincs és kész! Ez a lényege, vagy már ezt is god modeban játsza a fiatalság? Nincs kötél? Lenn maradsz csá! Nincs tűzszerszám? Megfagytál, kész, csinálj új karit... remélem nem gázoltam a lelkedbe! Ezeket az apróságokat leszámítva csak így tovább!
×
×
  • Új...